Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op rodemaanfestival.nl

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je je akkoord met deze disclaimer. Als de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer niet overeenkomen, dan gelden de voorwaarden van deze producten en diensten.

Gebruik van rodemaanfestival.nl

De informatie op deze website is alleen bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Hoewel de festivalorganisatoren (Stichting Rode Maan) zorgvuldig zijn bij het samenstellen en onderhouden van deze website, en gebruik maken van betrouwbaar geachte bronnen, kunnen ze niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Wij garanderen niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren en wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer de Stichting Rode Maan links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door de stichting worden aanbevolen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door de Stichting Rode Maan niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken

De Stichting Rode Maan behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Delen, downloaden en kopieëren mag, maar wel zonder wijzigingen in de inhoud en met bronvermelding.

Wijzigingen

Stichting Rode Maan mag de via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. We proberen er natuurlijk altijd uit te komen met een goed gesprek, maar werkt dat niet dan leggen we alle geschillen in verband met deze disclaimer voor aan de bevoegde rechter in Nederland.

Visit Us On Facebook

 

 

Ik denk dat mijn trein naar dromenland vertraging heeft         | Over ons | Algemene voorwaarden | Festivalrichtlijnen |