Eten & drinken Nothing brings people together like good food

We willen een festival met diepgang, maar ook een festival waar je lekker kunt dansen én eten & drinken. Er worden weer smakelijke plannen gesmeed! Voor ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes en lekkere drankjes. 

Bestel vooraf je eetticket!

Een weekend weg en dan helemaal niet over het eten na hoeven te denken. Hoe prettig is dat. Er zijn heerlijke ontbijtjes, lunches en dineropties. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Op vrijdag diner, op zaterdag ontbijt, lunch en diner en op zondag ontbijt en lunch, voor  €65,00. Alleen het diner op vrijdag en zaterdag bestellen kan ook. Dat kan voor in totaal € 32,50. Je kunt er voor kiezen ter plekke je maaltijd te kopen, maar het best, lekkerst en goedkoopst ben je uit met een eetticket. Daarmee heb je veel meer keuze en de prijzen zijn lager. Je helpt ons ook nog eens voedselverspilling te voorkomen omdat we zo gerichter in kunnen kopen. 

>> eetticket

Shotimaa thee

Vanaf ’s morgens 8 tot ’s avonds 8 schenken we gratis vers gezette Shoti Maa thee. Dit mooie merk sponsort ons festival. Shotimaa is een ambachtelijk, Ayurvedisch samengestelde kruidenthee op basis van de fijnste kwaliteit ingrediënten, kruiden en specerijen ‘to comfort your senses’.  Shoti Maa is gecertificeerd Biologisch en bestaat uit een range van 17 varianten; 7 die zich richten op de chakra’s, de energiecentra, en 5 op de elementen uit de Ayurvedische leer en 5 varianten die zich richten op de momenten van de dag. Op basis van de kennis van deze oude Indiase gezondheidsleer ondersteunen deze heerlijk smakende blends op harmoniserende, stimulerende en rustgevende wijze. Je kunt alle smaken proberen tijdens ons festival!

Ben & Roland’s koffie

Ben & Roland’s Stadskoffiebranderij maakt (h)eerlijke koffie. Die mogen wij het hele weekend gratis schenken. Ben&Roland’s Coffee is sinds 2013 gevestigd in Oldenzaal. het is een kleine, maar complete koffieonderneming; betrokken bij de plantages en het oogsten tot en met het samenbrengen van smaken, het branden van de bonen en de bereiding. Ben&Roland’s Coffee blijft zich ontwikkelen als een pure en eerlijke koffiekenner, onder meer door samen met de lokale koffieboeren op de plantages te werken. Het is de kortste weg naar de beste koffiebonen. En als je dat weet, smaakt je kop koffie net wat lekkerder.

 

Bestel je eetticket

 

 

 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…          | Over ons | Algemene voorwaarden | Festivalrichtlijnen | Disclaimer |