Esther van Santen | Himalayan Heart

Esther van Santen | Himalayan Heart

Himalayan Heart, Esther van Santen

Himalayan Heart is ontstaan puur door ons hart te volgen…Alles lijkt samen te komen, de liefde voor het prachtige land zo hoog in de Himalaya met haar mooie bevolking, de betoverende klanken van de “Singing Bowls” en onze coaching. Alles is gericht op het echt ervaren van wie je in de kern bent, zodat de “muurtjes” die mensen opbouwen vanuit onzekerheid of angst weer afgebroken kunnen worden.

Wij hebben bijzondere, handgemaakte  klankschalen uit diverse streken in Nepal meegebracht. Onze klankschalen zijn door onszelf geselecteerd in Nepal en hebben een zuivere, diepe klank die een lange tijd aanhoudt en goed voelbaar is. We zijn speciaal op zoek gegaan naar de zogenaamde “Moonbowls”;  schalen die alleen met Volle maan gemaakt worden tijdens een bijzonder ritueel,  waardoor ze een unieke energie meekrijgen.

Naast de klankschalen hebben we Tingsha’s, mala’s van echte edelstenen, Ammonieten, edelstenen, een eigen sieradenlijn en andere mooie producten uit de Himalaya . We verzorgen verschillende workshops en  klankschalensessies. Tevens bieden wij coaching aan voor kinderen en volwassenen. Naast verdiepende, persoonlijke gesprekken zijn ook Mindfulness en meditatie onderdeel van onze begeleiding. Er zijn  sessies met onze IJslandse paarden en Shetlander mogelijk. Zij maken onderliggende processen snel zichtbaar doordat zij zo sensitief zijn en niet oordelen. Dit alles samen maakt  dat het hartje in het midden van de Ammoniet in ons logo dan ook symbool staat voor puur contact vanuit het hart…

Kijk voor meer informatie op : www.himalayanheart.nl en op Facebook

 

Marktkraam

We nemen een selectie van onze klankschalen mee naar het festival. Natuurlijk zijn onze “Moonbowls” erbij op deze bijzondere dagen…Naast de klankschalen brengen we Tingsha’s, prachtige mala’s van echte edelstenen, Ammonieten, edelstenen, een eigen sieradenlijn en andere mooie producten uit de Himalaya mee. Bij onze Marktkraam is  ruimte om zelf met de schalen bezig te gaan en kunnen wij eventueel helpen een schaal uit te kiezen die  bij jou past. Ook is er een mogelijkheid voor een “Klankenbad” tegen een kleine bijdrage (zie Koestersessie). Dit vindt plaats in onze Tipi achter onze kraam. Ik deel de kraam met mijn vriendin Moniek Evertsen van Balans voor mens en dier.

 

Himalayan Heart Koestersessie met  “Singing bowls”  

“Ontdek de kracht van kwetsbaarheid en de kwetsbaarheid van kracht…”

In deze sessie gaan we samen de betoverende klanken van de “Moonbowls” en de andere “Singing bowls”  ervaren. Zij brengen je terug naar dat wat je echt in de diepste kern bent. En zullen een bron van herkenning in je losmaken. Laat je erdoor meevoeren en ervaar de totale ontspanning en de helende werking van deze klankschalen uit de Himalaya…

Een Klankenbad voor een half uur kost 15 euro.

MY SESSIONS