Imelda Vrijenhoek | Rainbow Mountain

Imelda Vrijenhoek | Rainbow Mountain

Jaren geleden heb ik mijn pumps en kokerrok aan de wilgen gehangen en dompelde mijzelf onder in de wereld van alternatieve – en intuïtieve boeken, lezingen, trainingen, opleidingen en workshops. Ik ben begonnen met Reiki en dat heeft mij veel geleerd over lichaamsenergie en lichaamswijsheid. Omdat ik zoveel meer voelde dan alleen de Reiki-energie besloot ik “iets” te zoeken wat zowel mijn eigen innerlijk kon versterken als ook dat van een ander. Uiteindelijk kwam ik bij het Sjamanisme terecht. Dit gaat oa over verbinden met jezelf en anderen zonder jezelf te verliezen, in harmonie leven met de natuur om je heen. Gebruik maken van de energie om je heen zodat je bewuster wordt en keuzes kan maken. In contact komen met de aarde en de kosmos.  Als de energie vrijelijk kan stromen door je lichaam word je een ander mens en vooral het niet gaat om een trucje te leren maar een (nieuwe) manier van leven.

www.rainbowmountain.nl


Workshop Stembevrijding

Voel jij je zelfverzekerd genoeg om in het middelpunt van de belangstelling te staan? Geef je goed je grenzen aan? Durf je nee te zeggen? Praat jij vanuit je hart? Beweeg je gemakkelijk door een gevulde ruimte? Durf je vrijuit te zingen? Spreek jij jouw waarheid?

Nee?

Dan is stembevrijding echt iets voor jou. Stembevrijding gaat over het bevrijden van jezelf. Als je te vaak gehoord hebt dat je je mond moet houden, of dat je dom bent of dat je niet goed zingt, of dat je er niet bij hoort of dat je iets toch niet kan doen etc dan kan je problemen hebben met te uiten van wat jij weet en wilt en kan. Jouw basis is dan opgegroeid  met moeilijk of geen uiting geven aan expressie en in de loop der jaren wordt dat steeds problematischer.  Gelukkig heb je alles nog steeds in je.  Alles is trilling en de vibratie van het geluid van je stem trilt blokkades los. Op jouw eigen manier en jouw eigen tempo bevrijd je jezelf.

Stembevrijding……je hebt het in je!


Koestersessie Reading

Vanuit mijn eigen waarneming en in verbinding met jou vertel ik je wat ik zie, voel, hoor en weet. Vooral de onderliggende zaken komen naar boven. Dit alles zonder oordeel. Het is zoals het is en juist door het zo ook te benoemen kan er (eindelijk)  verwerking en transformatie plaats vinden. Tijdens de reading zal ik je ook coachen om stappen te zetten. Zo’n ontmoeting geeft openheid en je zult ervaren dat het leven lichter is.  Kosten voor een sessie van 30 minuten zijn 15 euro.

 

 

 

MY SESSIONS