Moniek | Balans voor mens en dier

Moniek | Balans voor mens en dier

Tijd om voluit te gaan leven!
Durf jij te zijn wie je bent?

Moniek Evertsen van Balans voor mens en dier:

“Mijn verbinding met alles en iedereen om mij heen (waaronder engelen, overleden mensen, het dierenrijk) is er altijd geweest. Maar hoe zat het met de connectie met mezelf?
Het was voor mij een hele uitdaging en ervaring om dit op de aarde neer te zetten.
Te kiezen voor genieten van mijn leven, genieten van alles wat er is, met als basis de liefde voor mezelf.

Mijn ziel en mijn paarden hebben mij gevraagd om de engel die ik ben, hier op aarde zijn vleugels te laten uitslaan. En te vertrouwen op de verenpracht die onder andere in dit leven is opgebouwd.

Mijn passie en kracht is het contact maken met dieren en mensen begeleiden in het contact met zichzelf. Terugkeren naar jouw kern, naar de puurheid en wijsheid in jou.
Wil jij onder liefdevolle begeleiding van mij en eventueel mijn paarden jouw verbinding met jezelf verdiepen? Ben jij bereid om de boodschappen van je dier ontvangen?

Mijn begeleiding vindt plaats in de vorm van coaching, ademsessies, stervensbegeleiding voor mens en dier, Groep Paardenwijsheid en zoveel meer.
Contact, onvoorwaardelijke liefde en bewustwording staan bij dit alles centraal.

In de marktkraam die ik deel met mijn vriendin Esther van Himalayan Heart, kun je kennismaken met mij en mijn werk. Mijn boek waarin mooie inzichten en prachtige foto’s van mij en mijn paarden staan kan je ook inzien en kopen. Er is tevens de mogelijkheid voor het ontvangen van een persoonlijke boodschap van jouw dier of je eigen ziel. Deze zal op een symbolische manier worden meegegeven in de vorm van een kaart met een tekst of een opgeladen kristal dat gekocht kan worden in onze kraam. Langere sessies zijn mogelijk als een koestersessie.

In de koestersessie gaan we samen ademen en kijken wat er op dat moment bij jou naar voren mag komen. De dieren kunnen hierin eventueel begeleiden, dit kan jouw eigen dier zijn (aan de hand van een foto) of een van mijn dieren. Op een liefdevolle manier zal je inzichten krijgen en zal er bewustwording plaatsvinden. Je zal herinnerd worden aan wie jij in de kern bent. De kosten voor een sessie zijn €15,00 voor een half uur. ”

Voor meer informatie kun je kijken op www.balansvoormensendier.nl

MY SESSIONS