Claire Bolt | En nu lukt het wel.nl

Hoi, ik ben Claire,

Ik heb veel zin om mee te helpen aan weer een fijne editie van het Rode Maanfestival. Ik ben een vrolijke, warme vrouw van 40. Naast dat ik moeder ben van een pipi langkous meisje van 6 en een zoon van 9 waarvoor geen boom hoog genoeg is; ben ik ook therapeut met een praktijk in Deventer. En dit jaar sta ik op de koesterweide om jullie een stapje verder te helpen om te blijven schitteren. Ik hou van mensen en van gedrag. Ik vind het interessant om te weten hoe je lijf en je hersenen samen werken. Mijn kracht zit in analyse van systemen en mijn directe aanpak. We kunnen natuurlijk niet een diepgaande sessie doen, maar één overtuiging weghalen kan wel. Ik gebruik diverse methodes waardoor we de blokkade in verschillende lagen verwijderen. Dit is een hele snelle manier en je eindigt altijd in een positieve emotionele staat van zijn.

Wil je meer weten over mij of over de verschillende technieken die ik toepas? Kijk dan op:

www.ennulukthetwel.nl


koestervrouw: geluk zit in jezelf

We ruimen één blokkade op zodat dat je weer dichter bij je originele blauwdruk komt. We houden een korte intake en onderzoeken wat je tegen houdt om te kunnen groeien. Vaak is dat een beperkende gedachte of het onderbewustzijn dat nog reageert op iets ouds wat je niet meer nodig hebt. Een beperkende gedachte of overtuiging kan zijn;
‘ik kies altijd de foute partner uit’,
‘ik voel mij machteloos’
‘ik doe het toch niet goed’ of ‘ik ben waardeloos’
etc.

We scannen je lichaam op waar de overtuiging vast zit (dit kan in het energie lichaam zijn, in je lijf zelf, in een gedachte, gedraging of in een emotie) en wanneer deze overal verwijderd is ontstaat er vaker een ‘body release’ en ervaar je een tinteling die helemaal door je lichaam
stroomt. Ook is het mogelijk om een reeks mini-trauma’s uit het verleden op te ruimen zodat je hiervan vrij komt in zowel je hart, lichaam en geest. Je bent weer een stukje dichter bij je ware kern gebracht. Door het opschonen van de emotie,de energie, het gedrag en de overtuiging maken we een nieuwe route in je hersenen. Daarnaast geven we je onderbewustzijn nieuwe beelden en emoties zodat jij, bewust, weer kan kiezen voor groei.

De sessie is 1 op 1 en bestaat uit 10 minuten intake en 20 minuten behandeling en kost €20 .

Je kan gewoon op je kussen of stoel zitten. De sessie mag opgenomen worden. Daarnaast krijg je als extraatje een hypnose voor persoonlijke groei mee op mp3 zodat je die thuis kan luisteren.

Praktische zaken
 Plan je afspraak dusdanig dat je ‘in alle rust’ naar mij komt en ook de rust hebt om
hetgeen gebeurt in de sessie tot je te laten doordringen. Als het kan plan die dag
verder niet zo veel indrukwekkende dingen;
 Draag makkelijk zittende en bedekkende kleding;
 Je bent niet onder invloed van alcohol of drugs;
 Indien je medicatie hebt, laat me dat weten;
 Ben je in behandeling van huisarts of specialist, stem met ze af, dan wel informeer ze;
 Ik werk niet met mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen;
 Drink water na de sessie.