Diane de Beer | Massage & Sacred Dance

Ik heb het altijd heerlijk gevonden, en als helend ervaren gemasseerd te worden, en liet me regelmatig masseren in diverse massagevormen.

Sinds dat ik ging merken hoe zeer het me ook rustig maakt, gronding geeft, en plezier geeft om zelf te masseren, ben ik de massage-opleiding gaan volgen, volgens de Integratieve Massage.

Heerlijk, om met aandacht zo dichtbij een ander mens te mogen zijn. En met lichaamswerk te faciliteren dat mensen fysiek en mentaal in hun rust komen, in hun helderheid, zich intiem met zichzelf voelen, en meer in balans. Met de massage komt er meer doorstroming in blokkades, wat zich van fysiek ook meestal vertaalt naar opschoning op geestelijk vlak. Mensen voelen zich na de massage, naast ontspannen, veelal opgeruimd, en doorstroomd.

Weet je welkom, in mijn massagetent op het Rode Maanfestival, en/of in mijn praktijk in Leiden.


koestersessies  integratieve massage

Integratieve massage is een ontspanningsmassage. Ze laat drie volledig verschillende massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel.
Je lichaam wordt liefdevol gewiegd (holistic pulsing). Dan met olie gemasseerd middels strijkingen, knedingen, en fricties. En tot slot worden twee punten in jouw lichaam door mijn handen verbonden, waardoor de levensenergie in het lichaam vrijer kan gaan stromen, en de weldaad van de massage nog meer integratie krijgt (polariteitmassage).
Op het Rode Maanfestival zal de massage in afstemming met jou aangepast worden, in te behandelen gebieden van je lichaam en massagevorm.

Festivaltarieven:
15 minuten (€9)
30 minuten (€15)

Graag tot ziens in de massagetent.

Met een warme groet
Diane de Beer

cridhemassage@gmail.com
06-43894254 / www.dianedebeer.nl