Edda van der Hoeven | de Stille Kracht van Vergeving

“Mijn naam is mijn gebed”.

Edda, bij geboorte 1954 ontvangen, in de betekenis van ‘Grote Moeder’ wijst mij de weg.
Ik begeleid al sinds 1980 mensen, vooral vrouwen, in veranderingsprocessen (groepen en individueel). Eerst als docente drama en van 1981 tot 1990 tevens als trainer in de Osho community. Later kon ik mijn talenten bij het UWV als gecertificeerd re-integratie/jobcoach goed gebruiken.
Het was in het voorjaar 1993 dat mijn mediamieke en helende vermogens vrij kwamen dankzij de Vergevingsprocessen van mijn leraar Edith Stauffer Ph.D. (1909-2004 †). Door verdere training heb ik deze kwaliteiten ontwikkeld en door jarenlange praktijk versterkt.
Ik ben oprichtster, visionair en facilitator van de Wijze Vrouwen Cirkel Nederland (1996-2014). In de cirkel-methode die ik de afgelopen 25 jaar heb ontwikkeld, kristalliseert zich een veld van licht, kracht en liefde, waarin ieder kan ontspannen en zich gekend voelt. Beperkingen worden mogelijkheden en talenten komen tot leven.https://wijzevrouwencirkel.blogspot.com/

Het dominante thema in mijn leven en werk is: Vergeving. En vooral het coachen van mensen in processen van Zelf-Vergeving geeft me vreugde en zingeving in mijn bestaan. Lees meer op: https://destillekrachtvanvergeving.blogspot.com/

 


workshop  Zelf-Vergeving laat je Schitteren

Wij komen samen in een cirkel met een spiritueel centrum.  In een geleide visualisatie ontmoet jij jouw Schitterende Zelf in het centrum van de cirkel. Welke Godin resoneert in jou? Je zult met haar gestalte versmelten en met haar stem spreken van uit haar  hart:  ‘Ik ben …Mijn Schitterende Zelf,  ik ben degene die…” 

Wat  betekent deze intentie voor jou en jouw dagelijkse realiteit? Wat kun je in jezelf loslaten en vrijgeven om dit te realiseren? Begin eenvoudig. Ben je ongeduldig, heb je niet aan een afspraak gehouden, heb je weerstand om iets los te laten? Ben je te streng voor jezelf?

Zelf-Vergeving is het benoemen en vervolgens het loslaten, het overgeven, het letterlijk ver (weg) geven, van alle niet realistische eisen en verwachtingen die jij jezelf hebt opgelegd.

We doen in deze workshop het ritueel van Zelfvergeving twee maal: individueel en in de cirkel van 3. Je zult ervaren hoe wezenlijk het is om voor elkaar de vergeving uit te spreken en in de bedding van de cirkel de vergeving te ontvangen.

 


 

koestersessies Boom &  Vergeving

In de intimiteit van mijn koester-tent, begeleid ik je in een meditatieve visualisatie naar jouw boom. Ik leer je het ritueel van Zelf-Vergeving in verbinding met de boom, zodat je er buiten in de natuur ook zelfstandig mee aan de slag kunt.

Als je het vaker doet en het proces beter leert kennen, wordt het een meditatie voor innerlijke bevrijding. Lees verder https://destillekrachtvanvergeving.blogspot.com/

Individuele sessie duurt 30- 45 minuten, bijdrage is € 20