Ellie de Heus | Damesmassages

Wat fijn dat ik jullie weer mag begroeten op dit mooie festival. Mijn naam is Ellie de Heus en dit jaar nodig ik je voor de derde keer uit in mijn koestertent om je borsten te verzorgen. Als borsten- en energetisch therapeute ondersteun ik je met de dagelijkse verzorging. Voor vragen mag je mij altijd aanspreken, er is immers geen mooier onderwerp dan borsten ;).

Als jij wil weten hoe jij je borsten het makkelijkst kunt verzorgen, tijdens het festival wil ik graag vertellen over hoe je dit kunt doen. Voel je vrij om me op te zoeken. Je kunt daarna meteen aan de slag want ik breng de borstenborstels (Senior €7,50, InBetween € 10,50, Junior € 13,00) en de Hartolie (€ 15,00) mee.

Je kunt je ook inschrijven voor mijn boek (in wording) ‘Borstenkracht’. Het gaat over je borsten en wat de connectie is met de rest van je lichaam. Hoe je als meisje of vrouw in je kracht kunt komen doordat jij je borsten gaat verzorgen.

Wil je meer over mij neem dan eens een kijkje op www.borstverzorging.eu


Sessie : Voel je gekoesterd

Voor sommige is het nieuw, andere vinden hun weg naar mijn tent voor de tweede of derde keer. Hoe dan ook, je bent heel erg welkom. Ook dit jaar bied ik weer twee vormen van borstverzorging aan:

Borst-Buikmassage, even een half uurtje wegdromen in deze zachte massage waarbij de delen worden gekoesterd die vaak worden overgeslagen. Lichaamsdelen die je vrouwelijk maken… je buik en je borsten. Met geuren als Roos, Jasmijn, Lavendel, Bergamot, Ylang-ylang en vanille kom je in de wereld van vrouw-zijn.

Borstenbehandeling, deze behandeling is een korte versie van wat je in mijn praktijk mag verwachten. Om kennis te maken, om te ervaren hoe het is als je borsten met zachtheid, professioneel worden behandeld om evt. klachten te verminderen, angsten te laten verdwijnen en jezelf en je borsten te accepteren zoals je bent.

Beide behandelingen duren een half uur, de vergoeding is € 15,00 (Als je het fijn vind, breng dan je eigen handdoeken mee om op te liggen en om over je heen te leggen.)

Ik zie je graag,

Warme groet, Ellie de Heus
06-44940280
borstverzorging@gmail.com