Gerdien Letteboer | Kleren en kleur

Ik ben Gerdien Letteboer, 43 jaar, getrouwd met Jeroen en samen hebben we twee kinderen; Rosalie & Thomas.

Eind 2017 ben ik gestart met mijn bedrijf Klerenenkleur, waarin ik kleur-stijl- en kledingadviezen geef. Je kunt me vinden op mijn website www.klerenenkleur.nl en ook via Facebook en Instagram @klerenenkleur deel ik allerlei tips en modetrends.

Als klein meisje kon in al uren wegdromen in mooie modeboeken en die interesse is altijd gebleven. Vriendinnen vroegen vaak of ik met ze mee wilde gaan om kleding te kopen. Na het volgen van de opleiding tot Kledingcoach heb ik er mijn werk van gemaakt om te gaan ‘personal shoppen’ en adviseer ik mensen over kleding, kleur en stijl.

Veel vrouwen voelen zich onzeker over hun uiterlijk en hun kleding. Ik vind het fantastisch om vrouwen hierbij te helpen, want ik denk dat iedere vrouw mooi is en er goed uit kan zien. Ook vind ik het leuk om bedrijven te adviseren over een professionele uitstraling op het werk. Juist omdat er geen duidelijke dresscodes meer zijn, vinden mensen het lastig hoe ze zich goed kunnen kleden. Daar ligt mijn uitdaging!


WORKSHOP ‘Stralen door Kleur & Stijl

Heb jij een kast vol kleding? En toch heb je niks om aan te trekken? Herken je dit? Kom dan zeker naar de workshop die ik dit weekend geef en die ook helemaal past in het thema “schitteren”

In deze workshop vertel ik je alles over hoe jij een eigen kledingstijl kunt ontwikkelen. Een kledingstijl heeft namelijk niets met mode te maken. Het heeft alles te maken met wat je bewust of onbewust uitstraalt met je kleding.

Ook is er aandacht voor de bodybalanspunten. De meeste vrouwen hebben natuurlijk niet het gewilde zandloperfiguur. En dat hoeft ook helemaal niet! Met kleding kan je meer optische balans aanbrengen, waardoor je er veel beter uit gaat zien. En wanneer je er beter uitziet en ook nog eens complimentjes krijgt, zal je je beter gaan voelen, meer zelfvertrouwen krijgen en durf je te schitteren!

Tot slot leer ik je alles over het thema kleur. Welke kleuren laten jou stralen? Passen de warme of de koele kleuren beter bij jou en wat doet dit met je uitstraling?

Ik ontmoet je graag bij een van mijn workshops. Neem je een miskoop mee?

Kleurrijke groet,

Gerdien