Isabeau Olthof | Stone World

 

Vorig jaar was ik voor het eerst op het rode maan festival. En dat was zo leuk dat dit voor mij slechts het begin was! Al jarenlang ging ik naar vrouwencirkels, maar dit was de eerste stap naar het opzetten van mijn eigen edelsteenworkshops & maancirkels. Ik kom van de winkel Stone World in Borne. Als mede schrijfster daar voor ons nieuwe magazine Stones, hierin beschrijven wij veel over de edelstenen en hoe ze ons leven verrijken. Mijn naam is Isabeau en verder ben ik als edelsteentherapeut, voornamelijk bezig workshops geven in kennis maken met edelstenen en hun werking. Ik hoop de wereld van de stenen over te kunnen dragen en de magie ervan te ervaren met velen.

Www.stoneworld.nl


Workshop: Yoni Stone

Bij deze workshop ga je kennis maken met het yoni ei en de verschillende steensoorten die wij hiervan hebben. Ik ga meer vertellen over de oorsprong en het idee van het yoni ei en uitleggen waar de stenen voor staan. We gaan niet met de yoni eieren zelf werken tijdens deze workshop. Maar je kunt wel alvast kijken welke steen het meest effect heeft op jou via een meditatie en sacrale healing die we gaan doen. Zo weet je welke steen het beste bij jou past. Je krijgt er alvast feeling  mee of dit wat voor jou is en of je contact kan maken met de stenen. Ook krijg je wat yoga houdingen mee en wat trucjes om meer verbonden te raken met je sacrale chakra.

Wat je mee moet nemen naar deze workshop is een matje en kussentje om lekker op te zitten en/of liggen. En een schrijfboekje met pen is ook handig.

Workshop: Edelsteengids

In deze workshops gaan we edelstenen en hun krachten gebruiken om manifestatie cirkels te maken. Om jezelf te leren kennen, te kijken welke steen in welke situatie het beste bij je past en om uit te zoeken welke stenen je kunt gebruiken om jezelf te beschermen of een relatie te verbeteren gaan we edelsteengids leggen. Jij gaat lekker creatief en op gevoel de stenen uitzoeken om een prachtig grid te maken en ik ga jou vertellen wat jouw grid betekent en wat ik in de stenen kan lezen.

Wat je mee moet nemen naar deze workshop is een matje en kussentje om lekker op te zitten.


Marktkraam

Bij onze marktkraam kun je verschillende edelstenen kopen. Wij bieden veel  zelfgemaakte producten aan van edelsteen zoals edelsteenscrubs, edelsteen huidmaskers, zuiverende huissprays, parfumrollers en bodylipgloss. Wij verkopen edelstenen armbanden, sieraden, pendels, jade-rollers en vele andere leuke dingen.

Groetjes, Isabeau