Judith van Oostrom | Zin in de Zaak

Ik ben Judith van Oostrom

Na mijn burn-out ongeveer tien jaar geleden was het tijd om een andere koers te gaan varen. Van jaren vooral met mijn hoofd werken, maakte ik de stap naar binnen. Ik leerde luisteren naar mijn gevoel en intuïtie en zette steeds meer stappen om trouw te zijn aan mezelf en in mijn kracht te gaan staan. Ik zocht manieren waarop ik verandering makkelijk te weeg kan brengen. Dat vond ik in de Soul Based Coaching. Deze methode veranderde mijn blik op coaching definitief. Ik leerde hoe ik anderen kon begeleiden om helemaal hun eigen antwoorden te vinden op vragen en hoe metaforen een veilige ‘container’ bieden om tot nieuwe inzichten te komen en te helen.

Nu begeleid ik vanuit ons bedrijf Zin in de Zaak mensen en teams om de betekenis en ziel in hun zaak terug te vinden. Ik coach, geef workshops, train en organiseer evenementen om mensen met zichzelf en elkaar in verbinding te laten komen en contact te maken met hun eigen antwoorden. Speciaal voor vrouwelijke ondernemers organiseer ik maandelijks co-working sessies, waarin je doelen stelt vanuit jouw intentie, elkaar helpt en inspireert en uiteindelijk viert welke resultaten jij hebt behaald.


Workshop“Sta in jouw kracht”

Ervaar hoe het voelt wanneer jij helemaal in jouw kracht staat, zodat jij deze kracht steeds weer kan oproepen en inzetten.

In deze workshop ga jij op zoek naar jouw metafoor voor wanneer jij helemaal in jouw kracht staat, wanneer jij schittert. Weet dat metaforen hét communicatiemiddel zijn tussen hoofd, lichaam en ziel. Het is de taal die door alle drie de entiteiten begrepen wordt. Werken met metaforen heeft daarmee een diepgaande betekenis in het moment en nog lang daarna.

Tijdens de workshop reik ik verschillende manieren aan om vanuit verbinding elkaar te helpen ieders metafoor scherp te krijgen. Daarna volgt een verdiepende visualisatie om deze metafoor helemaal te doorvoelen en écht in jouw kracht te gaan staan. De workshop eindigt met het maken van een tekening om het beeld dat je hebt te bekrachtigen en een tastbare herinnering mee naar huis te nemen.

Je hoeft voor deze workshop niks mee te brengen. Ik ontvang je graag.


Koester je zelf met een Verheldersessie

Sta je op een spannend kruispunt en wil je helderheid over de volgende stap? Ben je op zoek naar jouw kracht? Wil je dat iemand zonder oordeel naar jou luistert? Een verheldersessie is een mini-coachingssessie waarin jij op zoek gaat naar jouw eigen antwoorden op een vraagstuk naar keuze.

Ik bied een veilige ruimte waarin jij in contact komt met jouw innerlijk weten. Ik stel vragen waardoor jij ontdekt welke metafoor past bij jouw gewenste uitkomst. Deze metafoor helpt je om je ook na de sessie in de gewenste uitkomst te manifesteren. Er ontstaan nieuwe inzichten waarmee jij een volgende stap kan zetten.

Soul Based Coaching is een feminine wijze van coaching waarmee ik je ondersteun om helemaal jouw eigen antwoorden te vinden. Ik help je om de antwoorden die er onbewust al zijn helder te maken.

Kosten € 15,- voor 30 minuten