Lot Vis | Lotis Massage

In mijn leven heeft  Spiritualiteit altijd een belangrijke plek ingenomen. Ik was op zoek naar antwoorden op belangrijke levensvragen. Echter in vele stromingen kon ik niet vinden wat ik zocht. 

Toen ik uiteindelijk met Tantra in aanraking kwam voelde ik meteen dat dit voor mij klopte. Tantra laat je ontdekken wat er speelt in het moment. Dwingt je om te ervaren en te zien wat nodig is om stappen te zetten. Down to Earth, confronterend, dwars door het proces heen en niet er omheen.

Tantra is geen gemakkelijk pad maar het heeft mij enorme inzichten gegeven in mijzelf, mijn ontwikkeling en in de processen die daar voor nodig zijn. 

Verder heb ik opleidingen gedaan voor Ademcoach, Intuïtieve Ontwikkeling en Healing en de opleiding voor Ayurvedische Massage om me zo te blijven ontwikkelen als bodyworker.

Sinds een aantal jaar heb ik een praktijk in Leusden: Lotis-Massage.
Hier ontvang ik mannen, vrouwen en koppels voor een tantra-sessie waarbij massage een belangrijke rol inneemt.  Ook geef ik ademsessies. Door weer in contact te komen met het lichaam en weer te gaan voelen, kunnen er inzichten verkregen worden die vanuit het “hoofd” vaak niet mogelijk zijn. Het lichaam liegt immers niet.


Tantra Workshop

Misschien heb je weleens over Tantra gehoord en ben je daar best nieuwsgierig naar. Het roept allerlei vragen bij je op en is het ook best wel spannend. De stap om eens iets met Tantra te doen was steeds te groot. Maar misschien heb je weleens een workshop bezocht of een massage ervaren en smaakt het naar meer.

Dit jaar voor de tweede keer neem ik je in een workshop mee en licht ik een tipje van de mysterieuze Tantra-sluier op. Ik vertel wat over de oorsprong van Tantra. We gaan een aantal oefeningen doen die je in je lichaam laten ervaren hoe dat nou zit met energie. En wat is het verschil tussen seksuele energie en levens-energie. Wat heeft de adem daarmee te maken? Kortom je zult gaan ervaren wat Tantra is. Binnen jouw grenzen gaan we een begin maken met een Tantra-massage. Door middel van bewuste, liefdevolle aanraking  voel je hoe de energie gaat stromen. Zowel voor de gever, als voor de ontvanger een verbindende ervaring.

Om mee te nemen:

-een matje om op te liggen

-een omslagdoek of longi

-een badlaken om op te liggen

-eventueel een dekentje om onder te liggen

-een afsluitbaar flesje olie


KOESTERVROUW: tantra massage

Op de koesterweide zul je me vinden voor een massage.  Hierbij stem ik me volledig af op Jou. Van te voren bespreken we kort wat er mogelijk bij je leeft en waar ik rekening mee moet houden. Ik zal je afwisselend stevig maar ook zacht en prikkelend maar altijd liefdevol masseren zodat de Prana (levensenergie) kan gaan stromen. Een Tantra massage is een groot cadeau aan jezelf.

De massage wordt gedaan op een mat op de grond waarbij jij volledig naakt bent. Ik dek je wel af met een dekentje.

Het is fijn als je een grote handdoek meeneemt om op te liggen en als je met je eigen favoriete olie gemasseerd wilt worden (denk bijv. ook aan allergie) dan kun je die uiteraard mee nemen. Ook kan je een omslagdoek meenemen.

Jouw bijdrage is €20 voor ca. 40 minuten