Margje Beekenkamp | De Welldaad

Al ruim 12 jaar werk ik als zelfstandige vanuit mijn bedrijf de Welldaad, waar ik mensen laat kennis maken met hun innerlijke bron (well) om vandaar uit hun plek in de wereld in te nemen (daad). Over mijn persoonlijke reis heb ik een boek geschreven. Liefdevolle omhulling, hoe een maagverkleining mij hielp vol passie door het leven te dansen. Ik laat je zien dat afvallen slechts een middel is om een groter doel te bereiken. Het boek voegt het belang van zingeving toe aan de begeleiding bij overgewicht. Sindsdien heb ik me verder gespecialiseerd in deze begeleiding. Voor mij is het ontwerpen en maken van edelstenen sieraden een manier om in contact met mezelf te komen. De sieraden zijn te koop bij De Verwenbron, puur genieten.


Workshop Liefdevolle Omhulling

Waar verlang jij wezenlijk naar?(workshop 1 uur)

Een vraag waar je tijdens deze workshop antwoord op krijgt, als eerste stap naar het innemen van jouw plek in het grote geheel, om te kunnen schitteren.

Tijdens de workshop laat ik je zien hoe je zelf regie over je leven kan nemen. Ik maak daarbij gebruik van voorbeelden uit mijn boek, Liefdevolle omhulling. Op de vooravond van mijn vijftigste verjaardag, nu twee jaar geleden, neem ik een rigoureus besluit. Ik kies ervoor een kleine dood te sterven om dansend en vol passie mijn vrouwelijkheid te leven. In het boek neem ik je mee in het jaar waarin ik een maagverkleining onderga. Ik laat je zien dat afvallen slechts een middel is om een groter doel te bereiken.

Al snel na mijn besluit me te laten opereren, voelde ik een innerlijke noodzaak mijn verhaal te delen. Iedere keer als er in de (sociale) media een discussie was over medische ingrepen bij overgewicht groeide deze noodzaak. Ik wilde het uitschreeuwen: jullie slaan een essentieel deel in het verhaal over! Het gaat niet alleen om gezonde voeding en meer bewegen, het gaat niet alleen om leefstijlveranderingen. De nadruk ligt te veel op gedragsveranderingen. Ik mis de zingeving. Zingeving geeft antwoord op vragen als: waarom ben ik hier op aarde? Wat is mijn bijdrage aan het grote geheel? Hoe kan jij schitteren?  En vooral op de allerbelangrijkste vraag: waar verlang ik naar, wat wil ik WEL?

Deze workshop is geschikt voor alle vrouwen (groot/klein, dik/dun, met/zonder eetproblemen) die de regie over hun leven willen nemen.

https://dewelldaad.nl/boek-liefdevolle-omhulling/algemene-info-en-boek-kopen.html


Marktkraam De Verwenbron

De Verwenbron, puur genieten. Edelstenen sieraden en geschenken met een vleugje magie van Margje. Ik ontwerp graag een uniek sieraad speciaal voor jou, ook tijdens het festival. De Verwenbron maakt gebruik van natuurlijke producten geschonken door moeder aarde. NIEUW Mijn boek “Liefdevolle Omhulling” Hoe een maagverkleining mij hielp vol passie door het leven te dansen. Verwen jezelf of een ander!

Harte groet,

Margje Beekenkamp

Meidijk 17
5305 VJ Zuilichem
06-48316746
margje@DeWelldaad.nl

www.deWelldaad.nl, bron van EigenWijsheid
www.Verwenbron.nl, puur genieten
www.Loreleifestival.nl, vier de vrouw in jou