Marion Gerritsen | Yoga on the Go

Ik ben Marion Gerritsen, eigenaresse van yogastudio Yoga on the Go en yoga docente sinds 2008.

De yoga vorm die ik geef is Dru Yoga, een zachte vloeiende vorm van yoga, deze vorm wordt ook wel de yoga van het hart genoemd.  Vanaf de eerste keer ik zelf op les kwam heeft ’t mijn hart gestolen. Als vervolg op de yogastudie heb ik daarom ook de Dru meditatie opleiding, sound cursus en yoga therapie opleiding gevolgd. Merk dat dit mijn lessen heeft verrijkt. De term Dru komt van Dhruva, een andere naam voor Polaris, die als stil punt aan de hemel staat, symbool voor het stille punt in jezelf waar je contact mee kunt maken en dat rust brengt.

Naast Yoga heeft astrologie ook al jaren mijn interesse en ik heb daar verschillende cursussen in gevolgd. Zie steeds meer de invloed van het universum op ons leven op aarde. In mijn lessen besteed ik dan ook aandacht aan bv. de maanstanden en zonnewende. Ik merk dat  het bewustzijn hiervan een objectievere kijk biedt op de wereld.  En zie steeds meer dat het leven een leerproces is waardoor innerlijke groei en ontwikkeling mogelijk is.

Mijn website is: www.yoga-on-the-go.nl


Workshop:  Dru yoga

Omdat het weekend van het Rode Maanfestival valt in het weekend van de zomer zonnewende, heb ik dat als thema gekozen voor de workshop. Er wordt aandacht besteed aan de zon, de maan, de kosmos, maar ook aan de betekenis van de zomerzonnewende. Dru yoga heeft veel mooie yoga series en sequenties die hier mooi bij aansluiten, zodat de workshop een mooie reis wordt, begeleid door passende muziek.  De les is opgebouwd uit een mix van staande en zittende oefeningen, van actief naar rust en eindigt met een liggende ontspanning. Soms gebruik ik ook kaarten in de les en het kan goed zijn dat ik voor deze workshop astrologie kaarten mee neem, waar ik ook graag meer over vertel.

Zelf meenemen: yoga matje, makkelijk zittende kleding en flesje water (eventueel fleecedekentje)