Marjanne Huising

Mijn naam is Marjanne Huising, kruidenvakvrouw, natuurverbinder en auteur. Wat ik doe is via sessies, trainingen en workshops jouw verbinding met de natuur verdiepen, hernieuwen of aanzetten. Dit doe ik op een serieuze én speelse manier. Ik hou er van om letterlijk in de natuur te zijn en daar raad te vragen. De speelse kant komt naar voren in een (kinder)lied zingen of creatief bezig zijn. Wat op mijn pad komt geef ik weer door. Dus geen workshop is hetzelfde.

Schrijven is mijn manier om helderheid te krijgen al van kinds af aan. Van dagboek tot krantenartikelen en terug naar eigen schrijfsels. Maar vooral is het een manier om mijn kennis te delen omdat wat ik weet niet alleen van mij is. Sinds mijn eerste boek Kruidenwijsheid, weet ik dat mijn inspiratie niet alleen van kennis komt maar voor een groot deel in verbinding met andere werelden door mijn helderziendheid en heldervoelendheid. Een ontdekking die zich verdiept heeft sinds ik boeken schrijf over kruiden en bomen (De heilige buxusmoeder). Bij deze boeken horen ook kaartensets om iedere dag of via een patroon kaarten te leggen voor raad en inzicht. In augustus 2018 is Kruidenkracht voor tieners uitgekomen. Het afwisselen van naar buiten treden door trainingen en workshops te geven wisselen af met periodes van stilte en schrijven. Het is een golfbeweging in mijn leven waardoor ik kan Zijn in bewegen en schrijven.

www.marjannehuising.nl 06-10368877  info@marjannehuising.nl


Workshop Vrouwenmantelhealing

Vrouwenmantel omhult de vrouw, koestert en heelt de baarmoeder. Maar vrouwenmantel reikt verder. Ze heelt processen van niet durven zijn, onzekerheid, ze activeert de creatiekracht vanuit de onderbuik. Ze kan je in contact brengen met je diepste wens, met de oorspronkelijke keuze om op aarde te komen.

Tijdens de workshop maak je contact met de vrouwenmantel en ervaar je haar werking als tonicum voor de baarmoeder. Met haar omhullende en koesterende energie neemt ze je mee naar je diepste weten door onder meer een massage met vrouwenmantelolie.
Vrouwenmantel raakt je op een zachte indringende manier aan, waardoor je vanuit aardende kracht anderen kan ontmoeten en schitteren!


Koestersessies: boomreading, kruidenconsult en meer

Naast de workshop bied ik Bomenreadingen aan. Bij je geboorte komt er een boom met je mee die net als een beschermengel of krachtdier een ondersteuning in het leven is. Tijdens de reading ga ik voor je kijken welke boom dat is. De kracht en de eigenschappen van de boom verbinden we aan jou en je levensvragen.  Een bomenreading duurt een half uur. Jouw bijdrage is € 15,00

Een kruidenconsult is ook een mogelijkheid. Als je een vraag over je gezondheid hebt kan ik dmv een aantal vragen kijken welk kruid je kan ondersteunen. Voor een kruidenconsult nemen we een half uur de tijd. Jouw bijdrage is € 15,00

Boeken en kaarten:
Natuurlijk heb ik mijn boeken bij me. Je kunt ze kopen bij mijn caravannetje op het koesterveld. Ik zet er graag een persoonlijke boodschap voor je in.

  • KRUIDENWIJSHEID over appelvrouwen, weegbreemannen en andere kruidenmensen.
  • Kruidenwijsheid, affirmatie en actiekaarten.
  • BOMENWIJSHEID
  • De Heilige buxusmoeder en 34 andere levensbomen.
  • De Levensbomen zielskrachtkaarten.
  • KRUIDENKRACHT voor tieners