Marjolein Eriks | Origanum

Mijn naam is Marjolein Eriks. Ik begeleid en inspireer mensen om voluit te leven vanuit hun Ware Natuur, in ontspannen bezielde verbinding met hun lichaam. Mijn passie is om je een gevoel van ‘thuiskomen bij jezelf’ te laten ervaren en weer in contact te brengen met jouw eigen lichaamswijsheid. Ik nodig de ziel uit zich meer te verbinden met het lichaam. Als holistisch massagetherapeut en healer werk ik lichaamsgericht, waarbij ik gebruik maak van verschillende massagevormen, energiewerk en TRE® (Tension Releasing Exercises). Ik volg op intuïtieve wijze wat jouw wezen nodig heeft. Vanuit een diepe afstemming, aandacht en respect ontstaat elke sessie in een natuurlijke ‘flow’. Ik help je jouw eigen antwoorden te vinden, zodat je keuzes maakt die passen bij wie jij in wezen bent, jouw Ware Natuur.
Ik ontmoet je graag!


Koestersessie Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage brengt je letterlijk met beide voeten op de grond. Je lichaam ontspant en je geest komt tot rust. Tijdens de massage ben ik volledig op jou afgestemd. Ik nodig jouw ziel uit zich meer te verbinden met jouw lichaam. Een stimulans om bezield te leven: SCHITTEREN! Helemaal te zijn wie jij in wezen bent, met al jouw kwaliteiten.

Het hele lichaam is weerspiegeld in reflexzones in de voeten. Door die spiegelende werking brengt een voetreflexmassage jou in balans. Ook lichamelijk SCHITTEREN!

Zin om dit te ervaren? Geef je maar over en laat je verwennen.

Een sessie duurt 25 minuten en kost 12 euro.

Marjolein Eriks
Joop Zoetmelkstraat 15
7572 EK Oldenzaal
0541 – 51 91 28

info@praktijk-origanum.nl

www.praktijk-origanum.nl