Marjon de Groot | Sommerfugl

Het is mijn missie om mensen (opnieuw) in contact te brengen met hun eigen innerlijke kracht. Vanuit deze kracht kun je de keuzes maken die goed voor jou zijn. Je verandert je leven van binnenuit.

Ik help jou jezelf te helpen.

Je herpakt de regie over jouw leven. De hobbels die het leven biedt halen je niet onderuit, maar die kun je handelen. En dat maakt dat je je gelukkiger voelt en meer ontspannen in het leven staat.
Mijn ervaring is dat bewustzijn de sleutel is … verbinding met jezelf. En vanuit deze verbinding kun je zorg dragen voor je eigen geluk, omdat je weet wat je nodig hebt. Ik deel graag mijn kennis, mijn oprechte aandacht, tederheid en zachte kracht met jou, als je de behoefte voelt meer verbinding met jezelf, met je lijf te ervaren.

Tijdens het Rode Maan Festival zal ik er zijn voor jou, door het geven van sessies Holistic Pulsing op de koesterweide. Ook zal ik op zaterdag en zondag een fijne innerlijke reis geven, waarin jij prachtige vrouw, zult schitteren.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten tijdens het Rode Maan Festival!

Meer informatie over mij? Ga naar sommerfugl.nl


Workshop Innerlijke reis – Shine like a bright star


Tijdens deze innerlijke reis breng ik je door middel van een visualisatie in contact met jouw onderbewustzijn. De beelden en gevoelens nodigen je uit delen van jezelf te ontmoeten. Deze geven jou inzichten over jezelf, door bijvoorbeeld liefdevolle boodschappen, symbolische cadeautjes en/of bijzondere ontmoetingen tijdens de visualisatie. Een magische ervaring!

Nu kan het zijn dat je niet zo visueel bent ingesteld. Dat is geen probleem, want dat wat in je leeft en aan de oppervlakte wil komen kan op allerlei manieren bij je binnenkomen; via je gevoel, via je ‘horen’, via je ‘weten’ en het kan zelfs zo zijn dat je iets ruikt. Ieder mens heeft daarin zijn eigen manier. Uiteraard kan het ook een combinatie van je zintuigen zijn.

Na deze innerlijke reis nemen we de tijd om je ervaringen te integreren. Dit doen we door stil te worden. En te zijn met dat wat er in jou leeft. Er zal nadien ruimte zijn om kort je ervaring te delen als je die behoefte voelt.

Meenemen:
Een matje, meditatiestoeltje met leuning of iets anders waarop je lekker zit of ligt.
Draag gemakkelijke niet knellende kleding, eventueel warme sokken, aangepast aan de temperatuur. Eventueel een dekentje.

De workshop duurt ongeveer 1.5 uur


Koestersessie Holistic Pulsing Kom tot rust in verbinding met jezelf

Holistic Pulsing is een helende behandelmethode die het lichaam terugbrengt naar een ontspannen, natuurlijke staat van zijn. Je lichaam bestaat voor een heel groot deel uit water. Door het ritmisch in beweging brengen van dit water ontstaat een diepe ontspanning.

Een Holistic Pulsing sessie biedt je de gelegenheid te zijn met alles wat er op dat moment is; je mag ervaren, zonder ook maar iets te hoeven veranderen. Alleen dat kan al veel rust en ontspanning brengen. Ook nodigt dit uit tot loslaten van blokkades in je lijf.

Ik bied je een pulssessie van ongeveer 30 minuten, inclusief voor- en nagesprekje, voor €15,-. Draag gemakkelijke niet knellende kleding. Het kan fijn zijn warme sokken te dragen. Neem een handdoekje mee voor onder je hoofd.