Nicole Everts | Clear Spirit

Ik ben Nicole Everts en begeleid op dit festival een “ervaringsworkshop” waarin ik al mijn eigen ervaringen met energiewerk, tantra, meditatie en dans heb gestopt. Een veilige bedding creëren is me op het lijf geschreven en dit zorgt ervoor dat de sfeer je direct mee neemt in de overgave. Doelloos en met liefdevolle aandacht in het moment.

In maart 2018 kocht ik mijn “Bussie”, een Renault Master uit 1987 om mijn werk nog meer de wereld in te brengen. Ik ben nu een aantal keren naar bijzondere festivals geweest en het is wonderlijk om te zien hoe de mensen weer uit de bus komen zetten. Zacht, opgeladen en ontspannen. Mijn energie is voelbaar en zorgt voor een relaxt gevoel, ook nog een hele tijd na de sessie. 

Meer informatie vind je op mijn website: www.clearspirit.nl.


WORKSHOP De zachte kracht van vrouw zijn

Hoe zou het zijn om jouw zachte vrouwelijkheid op een krachtige manier in de wereld te zetten? 

Wil jij je meer verbinden met de vrouwelijke kwaliteiten in jezelf? Durf jij af te dalen tot diep in je ziel, hart en buik? Ervaar hoe het samenzijn met gelijkgestemde vrouwen ervoor kan zorgen dat het afdalen in de diepte een daad van overgave wordt in plaats van een strijd. 

Tijdens deze 3 uur durende workshop zijn de andere vrouwen in de groep jouw spiegel en een deelgenoot van jouw proces van verzachting. We gaan door lichaamswerk, meditatie en ervaringsoefeningen de kalmte en vertraging opzoeken. Wanneer we de leegte in ons kunnen toelaten komen we terecht in een staat van overgave en ontvankelijkheid. Vanuit deze staat kunnen wij het leven omvatten, als een baarmoeder om een foetus.


KOESTERSESSIES  Tantrische & Liefdevolle Koestering

Tijdens een ontspannende sessie mag jij je overgeven aan de liefdevolle aandacht. Laat je hele lijf wakker worden en voel jouw levensenergie weer volop stromen. 

Kom ontmoeten, ervaren, voel je gedragen en strijk neer op het heerlijke matras in de Massagebus. Ontvang een heerlijke energetische, afgestemde en strelende massage. 

– deze sessies zijn met kleren aan
– het duurt gemiddeld 20 minuten
– de waarde is geschat tussen 15 en 30 euro