Silvia Bartelds | Salon Silverder

Schitteren als Engelen op aarde:

In mijn galerie en atelier Salon Silverder in een monumentale kelder in de binnenstad van Deventer creëer ik met de precisie van een iconenschilder en het invoelingsvermogen van een levenskunstenares met HSP, met behulp van bladmetaal, bladgoud, tempera, pigmenten en edelstenen in twee weken jouw persoonlijke Engelschilderij.

In de afgelopen drie jaar zijn al ruim 50 Engelen naar vele opdrachtgevers gevlogen. En schitterende Engelen wachten weer op jullie om bekeken te worden.

Het wordt alweer mijn derde Rode Maan Festival-kraam waar je mijn schilderwerk kan zien. Je kunt mij tijdens het festival een opdracht geven voor een persoonlijke Engelschilderij, wat begint met een Engelgesprek van twee uur. Dit kunnen we óf inplannen op het festival óf je komt naar mijn atelier in Deventer.

Naast schilderen maak ik gedichten, masseer ik en coach ik met Engelen.

Schitteren als Engel op aarde wens ik jou!


Marktvrouw

Beleef de schitterend geschilderde Engelen in mijn galerie- en atelierkraam. Mijn product is jouw persoonlijke Engel schilderen op lange tijgerhouten planken met de prachtige natuurlijke materialen van een icoonschilder: bladmetaal, bladgoud, bladzilver, pigmenten, tempera en edelstenen.

Ik verkoop ook cadeauartikelen zoals een handgemaakte Engelketting , eigen gedichtenbundels en edelstenen Engeltjes.