Festivalrichtlijnen Zo houden we het ontspannen

Algemeen

Volg altijd de instructies van de organisatie, de vrijwilligers en de medewerkers tijdens hun activiteiten. De organisatiekraam vind je bij de catering.

Eigen initiatief vinden we leuk. Heb je een muziekinstrument of kun je goed zingen of bijvoorbeeld goed verhalen vertellen, laat ons meegenieten!

We zijn te gast op het terrein van de familie Nijland. Laat je kampeerplaats netjes achter, en doe de rommel en vuilnis in de daarvoor bestemde containers. Dan kunnen de schapen na het festival weer prettig grazen in hun weilanden.

In alle (onvoorziene) omstandigheden is de organisatie beslissingsbevoegd. Volg hun aanwijzingen op.

EHBO

In de organisatiekraam op het cateringplein is een BHV-verbanddoos beschikbaar.

Een ongeval? Waarschuw direct een van de medewerksters of vrijwilligsters. Zij zullen een van de medewerkers met een EHBO-diploma en de organisatie inschakelen. Volg de instructies van deze hulpverleners op!

Vervoer en parkeren

Kom je met de auto, parkeer die dan op de door de vrijwilligsters aangegeven plekken.

Voor de auto’s hebben we een parkeerplaats naast het festivalterrein ingericht. Alleen in noodgevallen mogen ze het festivalterrein op.

Er is geen bewaking op de parkeerplaats, laat dus geen waardevolle spullen achter. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal.

Kamperen

De lage gedeelten van het kampeerterrein zijn bij slecht weer best vochtig. Voor het behoud van de weilanden (opnieuw inzaaien is niet goedkoop, maar belangrijker nog: we willen niet dat de schapen hun pootjes verzwikken doordat er zich rijsporen vormen) mogen campers en caravans dan ook alleen geplaatst worden op de door de organisatie aangegeven plekken.

Vuur en veiligheid

Vanwege brandgevaar is het niet toegestaan open vuur te hebben in of te dicht bij de tenten en andere kampeermiddelen. Zelf koken is geen probleem, maar zorg wel voor je  eigen veiligheid en die van anderen.

Wierook branden is prima, maar niet in de tenten en schuren. Hetzelfde geldt voor roken. Neem zelf een asbakje mee.

Geen kaarsjes in de tenten en schuren!

Geluid 

Tot 24.00 uur kunnen we naar hartenlust luidkeels zingen, drummen of wat dan ook, maar daarna is het tijd voor zachte muziek en stilte. We gunnen onze buren een goede nachtrust.

Visit Us On Facebook

 

Their lips brushed like young wildflowers in the wind.      F. Scott Fitzgerald      | Over ons | Voorwaarden – Disclaimer | Festivalrichtlijnen | Privacy statement