Het festivalthema: Schitteren Je eigen licht laten stralen

Het vijfde festival: een jubileumeditie! Volgens de Mayakalender, de Tzolkin, vindt het plaats in de energie van de Blauwe Storm. Storm gaat over de natuurkracht in jezelf, die vrijkomt. Je kunt onrust ervaren: er is iets dat naar buiten wil. Blauwe storm helpt je los te laten wat je niet meer dient. Immers: zonder onweer kan de lucht niet klaren en dat is nodig om de zon in alle helderheid te laten schijnen.

Opschonen, heling en transformatie

Tijdens het festival leggen we de focus op wat de storm je oplevert. Vanuit de inspiratie die je vindt in het oog van de storm, daar waar de stilte heerst. De kracht van je eigen zon ontdekken om je eigen licht te stralen. Ons thema is dan ook “schitteren”. Vanuit het vertrouwen in jezelf en de liefde voor jezelf. Stralen in alles wat je bent. Groots en aanwezig als dat bij je past, of juist in alle rust en eenvoud.

Alles wat je nodig hebt is er al, je hoeft het alleen te zien en te geloven. Meer is er niet nodig om te schitteren.

De 5de editie in het weekend van de zonnewende

Tja… en zo’n lustrumeditie, dat is natuurlijk ook schitterend. Wij hadden het in elk geval niet kunnen bedenken 5 jaar geleden. Hoe bijzonder ook, dat we juist nu in het weekend van de zonnewende zitten. Een uitgelezen moment om de plannen die zich in de lente aandeden te onderzoeken en te ontwikkelen. De wet van de aantrekkingskracht werkt sterker dan ooit. Tijd om de kansen te grijpen die het universum naar je toestuurt.

 

 

Dream big, sparkle more         | Over ons | Algemene voorwaarden | Festivalrichtlijnen | Privacystatement |