Anna Drenth | Innerlijke coach

Anna Drenth | Innerlijke coach

Anna Drenth

Met veel plezier begeleid ik mensen in veranderingsprocessen. Zingeving en spiritualiteit vormen daarin de rode draad.

Mijn enthousiasme en inspiratie in mijn werk komen voort uit liefde voor het leven en dat waar wij vrouwen door worden bewogen. Ik heb een groot vertrouwen in het vermogen om te helen en transformeren, en om onze authenticiteit in alle facetten van het leven uit te drukken. Dat is het wat mij ten diepste raakt en wat ik altijd probeer aan te spreken, in mezelf en in jou.

www.innerlijkecoach.nl

OVER DE SAMENWERKING
Ik begeleid de vrouwengroepen bij Omzin (centrum voor training intuïtie en ontwikkeling in Borne). Dit jaar is er een samenwerking ontstaan met het Rode Maanfestival.
Deze samenwerking krijgt vorm door twee gemeenschappelijk georganiseerde dagen voor vrouwen.
De eerstvolgende mogelijkheid is op zaterdag 14 september. Wanneer je de behoefte hebt om je ervaringen die je hebt opgedaan nog wat te verdiepen of te integreren wees dan welkom. De  dagen vinden plaats  bij Omzin: www.omzin.nl


WORKSHOP De kracht van vergeving

Vergeven is het loslaten van de hoop op een beter verleden
Deze omschrijving over vergeving las is zo’n dertig jaar geleden. Hij raakte mij toen, en dat doet hij nog steeds.

Het is bevrijdend en helend om jezelf of iemand anders te vergeven. Om niet langer vast te houden aan boosheid of wrok of het willen krijgen van een excuus.
Om met (zelf)compassie naar je eigen geworstel te kijken of naar die ander die je heeft gekwetst is vaak niet zo makkelijk. Vergeving is een proces dat zijn eigen tijd vraagt.
Wat is er in jou dat ligt te wachten op bevrijding?
Tijdens de workshop neem ik je mee in een meditatie waarin je verschillende fases in dit proces zult ervaren. Na de meditatie zal er de mogelijkheid zijn tot delen en vragen.
Zo kom je in contact met wat de kracht van vergeving is of kan zijn.


RITUEEL
Met open hart & handen
Een rituele bijeenkomst voor iedereen die daaraan mee wil doen.
We geven dat wat we vasthouden vrij in het vuur.  Het vuur als de bron van vergeving en transformatie die energie die ons tegenhoudt tot bloei te komen.

 

 

 

 

 

MY SESSIONS