Astrid Wessels & Turid van Holsteijn

Astrid Wessels & Turid van Holsteijn

Wij zijn Turid en Astrid. We ontmoetten elkaar en voelden direct een grote verbondenheid. We werken graag samen om vrouwen in hun kracht te zetten en ze te ontdoen van lasten die ze meedragen, maar die niet van hen zijn. We worden heel blij als we onze Speelse Prinses meer de ruimte geven, zowel in ons leven als in ons bedrijven. In de drukte van alledag met alle dingen die ‘moeten’ nodigt zij ons uit om in de innerlijke vrijheid en lichtheid te stappen.

Turid

Hallo mooie vrouwen, mijn naam is Turid. Ik ben geheimenbewaarder(www.geheimenbewaarder.nl). Mijn doel is om mensen te bevrijden van hun geheimen; van dat wat in hen leeft en wat ze zo moeilijk kunnen laten zien. Zodat ze daarna lichter verder kunnen en er meer ruimte komt voor henzelf. De afgelopen jaren heb ik een grote spirituele groei door gemaakt. Ik had (en heb) een grote behoefte om dichterbij mezelf te komen en steeds meer mezelf te worden. Die behoefte vroeg me om steeds een volgende stap te zetten op het spirituele pad. Steeds weer buiten m’n comfort zone te gaan. En nee, dat was echt niet altijd even makkelijk, maar wel liefdevol en steunend. Nu sta ik voor wie ik ben, voor wat ik voel en voor wat ik hier te brengen heb. De vreugde die ik daarbij voel, wil ik heel graag met jullie delen.

Astrid

Wat is het fijn om vrouwen te begeleiden die voelen dat ze hier op aarde zijn met een reden. Dat ze ervoor gekozen hebben om hier nu te zijn. Al kan het ook heel spannend zijn om dan in het licht te gaan staan en zichtbaar te zijn. Daar help ik graag bij, want de wereld heeft behoefte aan liefdevolle, vrouwelijke energie. In de tijd waarin we nu leven, is het helemaal veilig om je stem te laten horen, maar het voelt vaak juist onveilig. Ik begeleid vrouwen met het leven van hun missie en ik verbind ze met elkaar in Sistercircles. Het mooie is dat je dit allemaal niet alleen hoeft te doen, want er zijn zoveel ‘zussen’ die graag met je meegroeien en met je delen. De tijd van alleen doen is voorbij, de tijd van zusterschap is aangebroken. Kijk voor meer info op astridwessels.nl

 


 

Workshop De Speelse Prinses

We merken zelf wat het met ons doet als we onze Speelse Prinses meer de ruimte geven. Zij leert ons dat fouten maken mag, dat we ons niets hoeven aan te trekken van wat anderen over ons zeggen en dat we het leven vaak vééél te serieus nemen. Wie ben jij als je wist dat je het niet fout kon doen? Wat zou je doen als je wist dat je niet kon falen?

In de workshop laten we jou weer contact maken met je verlangens en met de Speelse Prinses in jezelf. Door die energie in jezelf te ervaren, kom je in contact met je grootsheid. Je leert dat je altijd hulp kunt vragen en dat je eigenlijk alleen je eigen plezier hoeft te volgen om een liefdevol en waardevol leven te leven. Wij nodigen alle magische hulptroepen in ieder geval alvast uit om mee te doen. Kom spelen en ervaren!

 

 

 

MY SESSIONS