Clara Welhuis | De spiegelsteen

Clara Welhuis | De spiegelsteen

Ik ben Clara Welhuis-Wiefferink, een ondernemende en hooggevoelige vrouw. Rustig, toegewijd en ambitieus in werk en gezinsleven. Ik ben mensgericht en doelgericht en zo werk en leef ik ook.  Zo is ook mijn bedrijf De Spiegelsteen ontstaan.

Sinds 2005 ben ik coach, counselor en trainer en begeleid ik mensen en teams in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling bij veranderingsprocessen. Zelf heb ik ook menige hobbels doorleefd en dat heeft me veel gebracht.

Mijn definitie van succes is ‘Succes is het ervaren van meer geluk’. Echtheid, rust en respect zijn mijn fundamenten in communicatie. De natuur is mijn meest geliefde plek. In de bergen ben ik helemaal gelukkig! De rode draad in mijn levenshouding is mindfulness en een Cursus in Wonderen.  Hierin vind ik de inspiratie tot een liefdevol leven.

Mijn visie is dat een mens alleen groeit van liefde en persoonlijke aandacht. Het geeft me voldoening om mensen te mogen begeleiden naar een meer liefdevol leven. Voor zichzelf en de ander. Het is o.a. mijn missie om de verantwoordelijkheid van hooggevoeligen te mobiliseren om gelukkig en gezond te leven.

Op het rode maanfestival geef ik graag een workshop over hoe je dit concreet en liefdevol kunt realiseren! Verder zul je me ook tegen kunnen komen tijdens het festival als degene die ‘spiegelsteentjes’ uitdeelt……………

Warme groet, Clara Welhuis-Wiefferink  www.spiegelsteen.nl 


Workshop ‘Gezond en gelukkig leven met hooggevoeligheid’

Ongeveer 1 op de 5 mensen is hooggevoelig. Waaronder veel vrouwen. Misschien ben jij ook hooggevoelig en zoek je naar betekenis en balans. Dan is deze workshop vast iets voor jou.

In deze interactieve workshop geef ik je de nieuwste, actuele info rondom hooggevoeligheid. Bijvoorbeeld over de relatie tussen je stressbrein en hooggevoelig zijn. We gaan creatieve en op mindfulness gestoelde oefeningen doen.  Je krijgt bewustzijn op hoe hoogsentimenteel of hooggevoelig je bent.  Je ontdekt hoe je nog meer verantwoordelijkheid tot zelfzorg kunt mobiliseren. Zodat je gezond en gelukkig kunt leven. Ik zorg voor een sfeervol, zinnig en creatief geheel, zodat jij je als hooggevoelige vrouw op je plek voelt.

Je kunt vrijblijvend info materiaal meenemen, onder andere ook over mijn ‘leergang hooggevoeligheid’, die in september van start gaat. Voor je inspiratie neem ik een gevulde boekenkist en illustratieve posters mee. Ik zie je graag in de workshop!


Workshop Mindfulness in relaties

In deze workshop werken we vanuit de visie dat een mens alleen kan groeien door liefde en positieve aandacht. Als jij hierin ook gelooft, dan ben je in deze workshop op de goede plek! Een mindful houding is een liefdevolle houding, in woord en daad. Naar jezelf en naar anderen. We gaan in deze workshop kijken hoe mindful de relatie met jezelf en met je liefdesrelaties is en ook hoe die met personen is waarmee je het moeilijker hebt. Je krijgt een praktische en handzame tool mee waardoor je ieder moment kan kiezen om terug te keren naar liefde, wanneer je dat niet bent. Dus breng je ‘issues’ die je tegenkomt in relaties vooral mee.

We gaan liefdesmeditaties doen zoals de hartmeditatie en de meditatie ‘liefdevolle vriendelijkheid’.  Mindfulness kan je niet vrijwaren van moeilijkheden of pijn, maar helpt je om bewust te zijn en vanuit dit bewustzijn te kiezen om liefdevol te zijn.

Het is handig als je je slaapzak, matje, deken of een kussen meebrengt om comfortabel op te zitten en/of te liggen tijdens de meditaties. Ik zie je graag!

 

 

MY SESSIONS