Debora ter Horst | Clownspruit

Debora ter Horst | Clownspruit

Mijn naam is Debora ter Horst. In 2011 kwam de clown mijn leven binnen wandelen en sindsdien zijn we de beste maatjes.

Clown Spruit is een contact clown die graag de verbinding met mensen maakt van hart tot hart. Spruit speelt bij de stichting VisiteClowns. Daarnaast geeft zij workshops en cursussen Clownerie en komt zij graag op bezoek bij iedereen die daar open voor staat.

In ieder mens schuilt een clown. De clown is namelijk een spiegel van zichzelf, de mens die er achter, eronder schuil gaat. Bij Clownerie kan je nog zoveel technieken beheersen, je eigen IK komt altijd om de hoek kijken. Door je eigen aardigheden, kwetsbaarheid, falen en stralen ontstaat de clown. Eigenlijk hoef je er niet veel meer voor te doen dan jezelf te zijn. Bij Clownerie krijg je heel erg met jezelf te maken; wie jij bent, wat je doet, waarom je iets wel/niet doet. Bewustzijn van je innerlijke. Je speelt geen clown, maar je bent het. Thema’s als loslaten, fouten maken, oordelen komen op speelse wijze aan de orde.

meer info:

www.clownspruit.nl 

hallo@clownspruit.nl


Workshop Clownerie

Mijn motivatie is, zeker dit jaar, het thema spiegel. Ik bied een workshop Clownerie aan waarbij de nadruk ligt op de mens achter de clown. In ieder mens schuilt een clown. Door je eigen aardigheden, kwetsbaarheid, falen en stralen ontstaat hij vanzelf! Op speelse wijze aandacht schenken aan de clown en de mens; Ontspanning en plezier staan daarbij voorop.

Kom mee doen en ontdek met de rode neus een speelvrijheid & lichtheid die je ook in je dagelijkse leven kan toepassen. Kijk in de spiegel en…verwonder je!

Voor de workshop Clownerie betaal je  €1  voor een neus; dat geld komt ten goede aan een goede doelen reis die ik dit of volgend jaar ga maken als clown voor kinderen in een achterstand situatie.

 

 

MY SESSIONS