Desiree Stienen | Volop vrouw zijn

Desiree Stienen | Volop vrouw zijn

Seksualiteit was in mijn leven een niet altijd prettige rode draad die me op veel levensaspecten beïnvloedde. Het leren omgaan daarmee bracht me uiteindelijk veel moois. Ik krijg steeds meer begrip van hoe ik volledig kan accepteren wat ‘is’, van 100% verantwoording nemen voor mijn leven en durven kijken naar álles wat gevoeld wil worden.

Op het festival (en daarbuiten) wil ik bewust laten voelen hoe je door te spelen met grenzen en power dynamics inzicht krijgt in wat er vanuit jouw diepte geleefd wil worden. Zodat je die duidelijkheid in kunt zetten om zowel verlangens als angsten en overtuigingen ruimte te geven. Ruimte om zelf te kiezen hoe je er mee om wil gaan, in volledige vrijheid. In alle aspecten in jouw leven. Daarbij blijf je altijd in ontwikkeling…net als ik en net als mijn websites:

www.volopvrouwzijn.nl  en www.dekunstvanliefhebben.nl


Workshop: Grenzen en machtsverhoudingen

Onze persoonlijke grenzen  kunnen sterk wisselen, afhankelijk van het moment en de situatie.

In de ander half uur die we samen doorbrengen, gaan we door middel van speelse en uitdagende opdrachten  onderzoeken waar jouw grenzen van dat moment liggen. Hoe en waar wil je (aan)geraakt worden? En  hoe merk je dat? Hoe kun je in elke situatie steeds opnieuw weer een échte ja of een échte nee geven?

Dit doen we in een dynamische vorm, zodat je zoveel mogelijk verschillende situaties en andere persoonlijkheden ontmoet.
We oefenen in écht contact maken met jezelf én met de persoon met wie je de oefening doet. De intentie is om volledig aanwezig te blijven in dat contact.

We onderzoeken spelenderwijs en altijd vanuit jouw grenzen (die je kunt bewaren, verleggen en overschrijden) het controle –aspect (power dynamics). Wanneer néém je de controle/macht/kracht, wanneer gééf je ‘m weg en wanneer láát je ‘m nemen. En hoe kun je daar in alle gevallen bewust voor kiezen en jezelf bekrachtigen.

De oefeningen zijn gericht op het volgen van jouw waarheid in het leven in het algemeen en in de intieme sfeer. Door middel van rollenspellen leer je aanwezige angsten en overtuigingen te transformeren naar acceptatie van wat er is – dat waar je niets mee hoeft, maar wel iets mee kúnt.

Handig om een matje mee te nemen.

 

 

 

 

MY SESSIONS