Diane de Beer

Diane de Beer

Mijn naam is Diane.

Ik heb het altijd heerlijk gevonden, en als helend ervaren gemasseerd te worden, en liet me regelmatig masseren in diverse massagevormen.

Sinds dat ik ging merken hoe zeer het me ook rustig maakt, gronding geeft, en plezier geeft om zelf te masseren, ben ik de massage-opleiding gaan volgen, volgens de Integratieve Massage(zie onder).

Heerlijk, om met aandacht zo dichtbij een ander mens te mogen zijn. En met lichaamswerk te faciliteren dat mensen fysiek en mentaal in hun rust komen, in hun helderheid, zich intiem met zichzelf voelen, en meer in balans. Met de massage komt er meer doorstroming in blokkades, wat zich van fysiek ook meestal vertaalt naar opschoning op geestelijk vlak. Mensen voelen zich na de massage, naast ontspannen, veelal opgeruimd, en doorstroomd.

Weet je welkom, in mijn massagetent op het Rode Maanfestival, en/of in mijn praktijk in Leiden.


Koestervrouw Integratieve massage

 

Integratieve Massage laat bij een volledige lichaamsmassage van 5 kwartier drie volledig verschillende massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel.
Het lichaam wordt gewiegd (holistic pulsing), dan met olie gemasseerd middels strijkingen, knedingen, en fricties, en tot slot liefdevol aangeraakt door mijn handen op twee punten neer te leggen, waardoor de levensenergie in het lichaam vrijer kan gaan stromen, en de weldaad van de massage nog meer integratie krijgt (polariteitmassage).

Op het Rode Maanfestival zal de massage in afstemming met jou aangepast worden, in duur en massagevorm.

15 minuten (€7)

30 minuten (€12)

1 uur (€20)

Meer informatie over deze massagevorm is te vinden op:   www.destroming.com/de-opleiding/integratieve-massage

Met een lieve groet,

Diane de Beer

dianedebeer@yahoo.com
06-43894254

 

 

 

 

 

MY SESSIONS