Dorian Korts en Sandra Kompier | Aardelief

Dorian Korts en Sandra Kompier | Aardelief

Wij zijn Sandra en Dorian. Samen hebben wij “Aardelief”opgericht. Aardelief is een spiritueel platform waarmee wij bedding willen geven aan spirituele ontwikkeling en verbinding in de Liemers.  De Liemers is grofweg het gebied in Gelderland tussen Doetinchem en Arnhem.  Hier wonen en werken wij allebei. Sinds enkele jaren hoeden we vrouwencirkels, en vonden we samen het pad naar Avalon (Glastonbury, Engeland). Door de jaren heen kregen we de kans ons verder  te scholen en te bekwamen in onder andere  verschillende healing- en reading technieken, en raakten we gefascineerd door de werking van essentiële oliën.

Wij verheugen ons op het Rode Maan Festival en zullen daar aanwezig zijn als koestervrouwen. Daarnaast verzorgen we twee workshops.

Meer info, kijk op : https://www.facebook.com/Aardelief/

ons mailadres: aardelief@gmail.com


Workshop: Jezelf staande houden in de wind

In deze workshop draait alles om aarding en gronding van jezelf in Winderige omstandigheden. O.a komen aan bod: – windrichtingen en verbinden met jezelf – creëren van je eigen sacred space, hoe kun je balans vinden als alles om je heen waait en draait of als het van binnen bij jezelf stormt – energetische oefening om te centeren – geleide meditatie met Moeder Aarde, gericht op het jezelf gedragen voelen door haar – werken met etherische doTERRA oliën die aarding en gronding geven. Vooral onze Aardelief blend.


Workshop: Werken met  systemische opstellingen

In deze workshop geven we een korte uitleg over wat systemisch werk is. Aan de orde komt:

– werken in het energetisch veld

– energetische ordening

– vertrouwen en acceptatie

– basisprincipes

Daarna gaan we aan de slag met wat zich laat zien en zich voordoet. Dit kan een vraag zijn van een deelneemster aan de workshop. Of een woord, thema of gevoel.  We maken gebruik van vloerankers en indien het veilig voelt representanten vanuit de deelneemsters. We werken met zachte oefeningen, gericht op contact maken met jezelf en ontspanning. Het is fijn als je een dekentje of matje meebrengt om op te oefenen.


Koestersessies:

Je kunt bij ons terecht voor individuele behandelingen, bestaande uit  engelen healing/reading,  chakrareading,  reiki/quantumtouch technieken en we maken gebruik van essentiële oliën, orakelkaarten en klankschalen.   We spreken voor het consult met je door wat het meest passend is. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van je vraag en wens. We stemmen ons af op jou!

Een special aanrader is de “symphony of the cells” :

Ons hele lichaam is in balans. Alles werkt met elkaar samen als een goed klinkende symfonie. Met een moeilijk woord ook wel homeostase genoemd. Als het even wat minder gaat hebben we ons zelfherstellend vermogen om de balans weer terug te brengen. Als het goed is tenminste! Helaas is ons lichaam tegenwoordig niet vitaal genoeg meer om dit zonder hulp te kunnen. Stress, in de breedste zin des woords, is hiervan de grootste boosdoener. Symphony of the Cells (SOC) is een uniek werkend protocol dat helpt de homeostase te herstellen en te ondersteunen bij diverse aandoeningen. Ontwikkeld door Boyd Truman, één van de topmensen van dōTERRA. Bij een SOC behandeling worden essentiële oliën volgens een bepaald protocol in een vaste volgorde aangebracht op de rug en de voeten. Iedere olie heeft zijn eigen werking en functie voor organen, systemen en of aandoeningen. Na de meeste protocollen melden mensen dat zij zich als herboren voelen. Het brengt ze weer volledig in balans.

Een Aardelief consult zoals we dat verzorgen op het Rode Maan festival duurt ongeveer 30 minuten en je investering is 15 euro.

We kijken er naar uit je te ontmoeten, je bent van harte welkom!

liefs, Sandra en Dorian

 

 

MY SESSIONS