Ellie de Heus | Damesmassages

Ellie de Heus | Damesmassages

Voor de tweede keer mag ik mij aan jullie voorstellen, mijn naam is Ellie de Heus en ik werk vanuit mijn praktijk in Hedel Damesmassages. Net als vorig jaar kom ik naar het Rode Maan festival om te vertellen over borstverzorging. Over waarom ik het zo belangrijk vind en wat er allemaal mogelijk is om je borsten te verzorgen. En weet je waarom ik het zo graag vertel? Omdat het mag, omdat het kan, omdat het hoog nodig is dat elk meisje, elke vrouw leert wat ze kan doen om haar borsten gezond te houden.

Ik zie je graag bij mijn tent voor een praatje, een behandeling of tijdens de workshop ‘Heb je borsten lief’.

Liefs, Ellie de Heus, www.borstverzorging.eu


workshop: ‘Heb je borsten lief’

‘Heb je borsten lief’ gaat over verzorging, over lief zijn voor jezelf, over masseren, over borstelen, over beweging en nog veel meer. We gaan niet praten over ziek zijn! Maar je gaat zelf-massage leren met een heerlijke olie, welke bewegingen goed zijn voor je borsten en hoe je moet droogborstelen. Verder vertel ik je hoe het komt dat je borstklachten kunt krijgen en voor wie een borstweefselbehandeling bedoeld is. Na afloop kun je de hartolie € 10,00, de borstels € 6,00 (groot) € € 11,50 (klein) en het informatieboekje € 2,50 aanschaffen, zodat je meteen zelf aan de slag kunt.
Het is fijn om loszittende kleding te dragen. Neem een kussen mee om op te zitten en eventueel een matje om oefeningen op te doen. LET OP! Om de zelf/massage en het borstelen te oefenen is het bovenlichaam ontbloot, dit is natuurlijk niet verplicht. Voel wat goed voor je is.
Natuurlijk mag je mij het hele weekend aanspreken over allerlei borst- en/of hartzaken.


koestervrouw: Borstbehandeling

Tijdens deze behandeling ga je ervaren hoe het is om een borstbehandeling te krijgen. Je ervaart hoe het voelt dat je borsten op een zachte, onderzoekende manier worden behandeld. Niet zoals de dokter dat doet, niet zoals je partner je lief heeft en ook niet zoals je zelf je borsten aanraakt. Je wordt je bewust van je vrouwelijkheid en van je hele lichaam. Misschien vindt je het spannend, ik stel je snel op je gemak waardoor je makkelijker openstaat voor deze preventieve manier van borstverzorging. Tijdens deze sessie krijg je een indruk van een borstweefselbehandeling waar, uiteraard, veel meer bij komt kijken dan in een half uur mogelijk is.

Duur: 30min, kosten: € 15,00

Ik zie je graag bij mijn tent.

 

 

MY SESSIONS