Ellie de Heus | Damesmassages

Ellie de Heus | Damesmassages

Dag mooie vrouwen,

Mijn naam is Ellie de Heus en ik woon in Hedel. In mijn eigen praktijk Damesmassages (www.damesmassages.nl) werk ik onder andere als borstweefseltherapeute. Ooit begonnen als energetische behandelaar en zoals dat dan gaat volgen er vele mooie ontwikkelingen. Damesgerichte massages kwamen op mijn pad, orthomoleculaire voeding deed zijn intrede en uiteindelijk borstweefseltherapie. Dit is mijn verhaal:

Vorig jaar, rond deze tijd (april), reed ik ’s avonds laat terug naar huis. Om de avond ging ik naar het ziekenhuis om een goede kennis met energetische therapie te ondersteunen. Voor de tweede keer was er borstkanker geconstateerd en dit keer ging ze het niet redden. Ze had die dag een slechte dag, ik nam afscheid van een mens dat nauwelijks meer vrouw te noemen was. Geen haar, geen borsten, de medicijnen vervormde haar gezicht. Ik vond het zo vrouwonterend. Die avond heb ik mijn auto langs de kant van de weg gezet en, misschien wel uit wanhoop, gevraagd aan mijn begeleiders of spirits of God (kies zelf maar) ‘is er echt niets wat wij vrouwen kunnen doen om onszelf te beschermen en te verzorgen? Geen enkele vrouw zou zo aan haar einde mogen komen!’ Die zelfde week kwam de opleiding tot borstweefseltherapeute langs.

En daar ligt nu mijn missie: ‘Als elke vrouw weet hoe zij haar borsten kan verzorgen, heeft ze een keuze’. Graag ontmoet ik jullie tijdens het festival of ergens daarbuiten.

Warme groet, Ellie de Heus


Workshop ‘Borstgezondheid’

Tijdens deze workshop gaan we het hebben over onze borsten. Niet over hoe ziek ze kunnen zijn maar over hoe we ze gezond kunnen houden. Ik vertel jullie over hoe het komt dat er zoveel borstklachten zijn en wat je er zelf aan kunt doen. We gaan oefeningen doen om ervoor te zorgen dat je ‘borst’ conditie verbeterd, ik leer je hoe jij jezelf dagelijks kunt verzorgen en hoe een zelf- borstmassage in zijn werk gaat.

Wat je zelf meeneemt:
Een matje of handdoek om op te zitten/liggen. Je draagt GEEN bh tijdens deze workshop, een t-shirt of hemdje is fijn met een loszittende broek.

De workshop is gericht op klachten waarvoor je niet naar de huisarts gaat of waarover de huisarts zegt… ‘niets aan de hand, gaat wel weer over’. Verder is het interessant voor vrouwen die een operatie hebben gehad,  vrouwen die borstvoeding willen gaan geven en/of voor vrouwen die een nare ervaring achter de rug hebben op het gebied van intimiteit.

Uiteraard is er tijd om vragen te stellen, voor persoonlijke vragen kun je in mijn koestertent terecht. Wil je nu al meer weten over borstgezondheid? Neem dan eens een kijkje op mijn website: www.damesmassages.nl

Als je wilt kun je voor €2,50 de uitwerking van de workshop in een boekje bij me aanschaffen voor aanvang van de workshop.


Koestersessies:  ‘Borstverzorging’

In mijn koestertent kunnen jullie ervaren hoe een borstweefselbehandeling aanvoelt. Een hele behandeling is onmogelijk omdat het gaat om een therapeutische behandeling en 1,5 uur in beslag neemt exclusief intake formulieren ed.

Wat ik jullie wil laten ervaren is een klein stukje van de behandeling, hoe gaat het in zijn werk, hoe voelt het als iemand aan je borsten zit. Er is geen behandeling die vergelijkbaar is met deze borstweefselbehandeling.  De kans is groot dat nog nooit iemand op deze manier je borsten heeft aangeraakt. Vele zijn dan ook verrast over de zachtheid en de intense aandacht.

Ook kun je terecht voor persoonlijke vragen of wil je nog (extra) informatie over hoe jij je borsten dagelijks kunt verzorgen. Wil je niet wachten tot het festival? Neem dan een eens een kijkje op mijn website: www.damesmassages.nl

Het koestermoment duurt ongeveer een half uur en de kosten zijn € 15,-

 

 

MY SESSIONS