Esther Donga | Jij&Es coaching

Esther Donga | Jij&Es coaching

Dankbaar voor het fijne werk dat ik mag doen! Ik begeleid kinderen en/of gezinnen om elkaar weer te zien en te horen. Gevoelens (leren) voelen en uiting te geven op een gezonde manier. Ik bied ondersteuning in de opvoeding en verzorg verschillende soorten workshops aan opvoeders. Daarnaast begeleid ik vrouwen , als coach en als Erodanza facilitator.
Ik; gek op mijn gezin,vrienden en familie. Boeken, kaarsjes, bad, goed kopje espresso of een kopje kruidenthee. De maan, edelstenen, reizen of de vier elementen. Slappe lach of een goed gesprek. Meezingen in de auto en dansen( tijdens het koken). Ik hou van geluksmomenten, zijn deze er niet, dan maak ik ze!


workshop Erodanza

Dochter,moeder, vriendin, partner, werkneemster, mantelzorgster, vrijwilligster; als vrouw draag je zoveel petten maar weet jij nog wie jij bent? Ben jij in verbinding met jouw wensen en verlangens? Hou je van wie je bent of ben je bezig met wat andere wellicht van jou denken?
Door middel van dans, ritueel, intentie, delen en de fijne bedding van sisters maak je kennis met Erodanza. De zachtheid van de Maagd, de kracht van de Wilde vrouw, de sensitieve Mystica, de sensuele Slet en jouw Koningin, deze archetypes zitten allemaal in jou.
Tijdens deze workshop maak je kennis met de archetypes en wat zij voor jou betekenen. Een reis naar binnen voor iedere vrouw die het verlangen heeft haarzelf (opnieuw) te leren kennen. Als jij hebt, neem een zitkussentje en dekentje mee. Draag kleding waar jij je helemaal fijn in voelt maar wel kunt bewegen. Ik ontmoet jou graag mooie vrouw!

www.jijenes.nl

www.erodanza.com

 

 

MY SESSIONS