Esther van Santen | Himalayan Heart

Esther van Santen | Himalayan Heart

Himalayan Heart is ontstaan puur door ons hart te volgen… Alles lijkt samen te komen, de liefde voor Nepal met haar mooie bevolking, de betoverende klanken van de “Singing Bowls” en het werken met kinderen en volwassenen. Alles is gericht op het echt ervaren van wie je in de kern bent. Zodat de “muurtjes” die mensen opbouwen vanuit onzekerheid of angst weer afgebroken kunnen worden.

Wij hebben bijzondere, handgemaakte klankschalen uit diverse streken in Nepal meegebracht. Onze klankschalen zijn daar door onszelf geselecteerd en hebben een zuivere, diepe klank die een lange tijd aanhoudt en goed voelbaar is. We zijn speciaal op zoek gegaan naar de zogenaamde “Moonbowls”; schalen die alleen met Volle maan gemaakt worden tijdens een bijzonder ritueel, waardoor ze een unieke energie meekrijgen.

Verder verkopen we edelstenen, Ammonieten, prachtige mala’s, vilten producten, wierook, onze sieradenlijn en meer moois uit de Himalaya. Al onze producten zijn meer dan Fair Trade en door onszelf uitgezocht in Nepal, ook met het doel om daar de gezinnen en kleinschalige projecten verder te helpen.

Naast de verkoop van deze mooie producten verzorgen wij verschillende workshops, cursussen, retreats en klankschalensessies op ons mooie plekje midden in de natuur. Tevens bieden wij coaching aan voor kinderen en volwassenen. Verdiepende, persoonlijke gesprekken, maar ook Klanktherapie, Mindfulness en meditatie zijn onderdeel van onze begeleiding. Er zijn sessies met onze IJslandse paarden en Shetlander mogelijk. Zij maken onderliggende processen snel zichtbaar doordat zij zo sensitief zijn en niet oordelen.

Dit alles samen maakt dat het hartje in het midden van de Ammoniet in ons logo dan ook symbool staat voor puur contact vanuit het hart…
Kijk voor meer informatie over ons, op onze website: www.himalayanheart.nl en op Facebook

Elisabethweg 13
7351 BT Hoenderloo
Tel. 06 83510478


Marktkraam

We nemen een selectie van onze klankschalen mee naar het festival. Natuurlijk zijn onze “Moonbowls” erbij op deze bijzondere dagen…Naast de klankschalen brengen we Tingsha’s, prachtige mala’s van echte edelstenen, Ammonieten, edelstenen, een eigen sieradenlijn en andere mooie producten uit de Himalaya mee. Bij onze Marktkraam is ruimte om zelf met de schalen bezig te gaan en kunnen wij eventueel helpen een schaal uit te kiezen die bij jou past.


Workshop

“Ontdek de kracht van kwetsbaarheid en de kwetsbaarheid van kracht…”

In deze sessie gaan we samen de betoverende klanken van de “Moonbowls” en de andere “Singing bowls” ervaren. Zij brengen je terug naar dat wat je echt in de diepste kern bent. En zullen een bron van herkenning in je losmaken. Laat je erdoor meevoeren en ervaar de totale ontspanning en de helende werking van onze unieke klankschalen uit de Himalaya…

 

MY SESSIONS