Eugenie Oolderink | Oolderink Coaching & Advies

Eugenie Oolderink | Oolderink Coaching & Advies

Eugènie Oolderink van Oolderink Coaching & Advies kan je alles vertellen over de werking van magneten en etherische olieën. Het gebruik van magneetkracht voor het gevoel van welzijn is al duizenden jaren oud. Een fascinerend gegeven. De kracht van slechts kleine magneten in de sieraden hebben een zuiverende werking op je gezondheid en welzijn.


Marktkraam

Magneten werken

Magnetisme is een oerkracht die aan de basis van gezondheid staat. Magneet sieraden zorgen voor minder stress en meer energie, verlichting van spierspanning en pijn. Wereldwijd maken duizenden mensen gebruik van magneet therapie om hun gezondheid te verbeteren, de pijn te verlichten, stress te verlagen, energie te verhogen, beter te slapen of om hun stemming te verbeteren.

Sieradenlijn

De magneetsieraden van Energetix hebben een helende kracht in een  prachtige sieradenlijn. Er is altijd wel een sieraad dat bij jou past. Volg mij op Facebook/EnergetixbyEugenie of kijk op mijn website.


Koestersessie

Ik heb me gespecialiseerd in het geven van magneetmassages met etherische olieën. Het masseren met magneten en de juiste gekozen etherische olieën zijn heel werkzaam voor lichaam en geest. Lichamelijke klachten nemen af en je voelt je weer goed.

 

Bij het Rode Maan Festival in Saasveld leg ik je graag uit wat ik voor jou kan doen.

 

 

 

 

MY SESSIONS