Femke Bodde | BeeBlij

Femke Bodde | BeeBlij

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

Wat is het fijn om mensen te zien groeien. Bewust leven, bewust keuzes maken vanuit jouw kern. Ik heb jarenlang geworsteld met mezelf. Niet happy, niet op mijn plek binnen mijn werk. Burn-out, depressie. Ik ken het allemaal. Sinds ik me op het pad van bewustzijn geef heb ik mezelf gevonden. En dan kan je keuzes maken vanuit je hart. Dat doe ik nu ook. En dat is soms best spannend, maar ik doe het wel! Uit de comfortzone, stappen zetten, groeien.

In mijn praktijk coach ik vrouwen die graag iets willen veranderen in hun leven. Leren jezelf op nummer één te zetten. Jouw ruimte innemen, zodat er meer balans is. En vooral meer energie.

DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY

Voor meer info kijk op www.beeblij.nl


Woman Dance Flow

Deze workshop is voor iedereen die van dansen, muziek en verbinding houdt. De kracht en het effect van muziek op je cellen van je lichaam is van ongekende waarde.

Dans afgewisseld met contactoefeningen brengen je in een heerlijke flow. In de flow zijn brengt je uit je hoofd, in je lijf en daarmee in contact met het geluk in je zelf. Laat je raken door de muziek, voel  je kracht en je kwetsbaarheid. Alles mag er zijn! Je hoeft alleen maar jezelf mee te nemen.

Ik heb er zin in en kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Neem je eigen matje, kussentje en deken mee.


Workshop spiegel mozaieken

Even lekker creatief bezig zijn. Laat je inspireren door de materialen en laat je verrassen door je eigen creativiteit. Iedereen kan het!  In deze workshop ga je een spiegel mozaïeken. Alle benodigde materialen zijn daarvoor aanwezig.

Voegmiddel en een beschrijving hoe het voegen in zijn werk gaat krijg je mee naar huis. Ik verwelkom je graag in deze workshop.

Kosten:  € 13

 

 

 

MY SESSIONS