Francis van de Wiel | Ademreis

Francis van de Wiel | Ademreis

Francis van de Wiel is ademcoach.

Adembenemende momenten lopen als een rode draad door haar leven. Tijdens deze ervaringen heeft zij geduld ontwikkeld, een sterke wil, flexibiliteit, creativiteit, compassie, een open mind, heldervoelendheid.

Met haar doorleefde wijsheid neemt ze jou mee op Ademreis, uit je drukke hoofd naar je wijze lijf, naar het NU. Volledig intuïtief afgestemd laat ze door gebruik van drukpunten gestagneerde levensenergie weer stromen. Altijd in een veilige en warme bedding. Haar passie is het gevoel van vertrouwen, verbinding en vrijheid vergroten.

Francis geeft om de donderdagavond les op de Bewustzijnschool in Amsterdam. Ze verstevigt en verdiept groepsprocessen in jaartrainingen. Ze is verbonden aan Therapeutisch Activiteiten Centrum Amsterdam, waar ze privé- en groepssessies geeft.

Website: https://ademreis.nu/
Facebook: https://www.facebook.com/Francisvandewiel/
Telefoon: 06-11024814
Woonplaats: Amsterdam
E-mail: francis@ademreis.nu


workshop: Ademreis

Het thema van Rode Maan Festvial 2019 is WIND.

Wind is je levensadem en deze verbindt ons moeiteloos met de ander: de lucht die jij inademt gaat jouw lichaam in en wordt een deel van jou. De lucht die je uitademt gaat naar iemand anders en wordt een deel van hem. Alleen door te kijken hoe de lucht beweegt, beseffen we dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk.

Je weet in mijn workshop dat je op reis gaat, maar je weet nooit wat je onderweg allemaal tegenkomt!  Ons wijze lijf wijst ons de weg naar plekken die warmte en liefdevolle aandacht kunnen gebruiken.  Plekken waar we oud zeer hebben weggestopt en waar we soms lange tijd niet zijn geweest.  Met de adem spoelen we die oude blokkades schoon, zodat we weer gaan leven tot in elke cel. Zodat we weer helemaal thuiskomen bij onszelf, in ons prachtige lijf.  In ons lijf voelen we dan de levensenergie weer bruisend als champagnebelletjes door al onze aderen stromen. Het gevoel dat we dansen over ons pad, genietend van elke stap die we zetten.

Ga je mee op Ademreis?

Doe dan lekker warme en zachte laagjes kleding aan. Draag geen (beugel)bh, maar bijvoorbeeld een sporttopje. Neem een schapenvacht en/of yogamat, kussen en dekentje/doek mee. Alles om het jezelf zo aangenaam mogelijk te maken en comfortabel te liggen.

 

 

MY SESSIONS