Hanneke Hofland | Seashining

Hanneke Hofland | Seashining

Hallo mooi mens, mijn naam is Hanneke Hofland. Ik ben 57 en inmiddels al ruim 30 jaar getrouwd met Hans; samen hebben wij 2 prachtige kinderen. Wij wonen in Oldenzaal, dicht bij de prachtige locatie van het Rode Maanfestival.

In mijn praktijk SEASHINING, mag ik veel mensen helpen , met name vrouwen, die gezondheidsklachten en/of vragen hebben. Gezondheidsklachten waarvan de oorzaak met name voor hen niet direct helder is. De klachten kunnen o.a. veroorzaakt worden door een verkeerd voedings-, beweegpatroon, keuzes binnen de leefstijl en een disbalans in het hormonale systeem. Vaak is het een combinatie van meerdere oorzaken. Wanneer wij niet luisteren naar de symptomen van ons eigen lichaam, krijgen wij steeds meer lichamelijke klachten en roepen veel mensen op een gegeven moment: “Mijn lichaam heeft mij in de steek gelaten”.

Voor de consulten is geen verwijzing van de huisarts nodig; ik werk laagdrempelig en met korte lijnen. Preventie en samenwerken staan daarbij hoog in het vaandel. Werken aan je zelfhelend vermogen; vanuit jouw kern! Ik onderzoek wat het beste voor jou is en leg alles ook duidelijk uit. Samen overleggen wij en maak jij bewuste keuzes. Eigen regie en maatwerk dus! De juiste bouwstoffen voor het leven van jou; www.seashining.nl .

Voor meer informatie bel gerust naar: 06 374 47 774
Als therapeut ben ik opgeleid in:
 HBO-Verpleegkunde
 Vrouwengezondheid ( Care for Women; landelijke organisatie)
 Orthomoleculaire geneeskunde volgens PNI
 Belangenbehartiger Borstkankervereniging Nederland (BVN)
Alle kennis en ervaring zorgen voor een mooie gevulde rugzak die ik graag inzet voor een ander.
Neem jezelf serieus! Jij bent uniek!

Mijn drijfveer om mij voor de 2e keer als workshopgeefster te verbinden aan het Rode Maanfestival is preventie; het belang benadrukken van vrouwspecifieke zorg en jou inspireren met een kritische blik naar jezelf . Openstaand voor nieuwe ervaringen, delen en verbinden!


Workshop vrouwengezondheid

Op dit 3e Rode Maanfestival wil ik graag een praktische workshop geven; vrouwgericht, vanuit voeding, leefstijl, beweging in relatie tot de ( hormonale) balans. Welke ingrediënten/items zijn van belang in de zoektocht bij klachten? Wat zijn de juiste bouwstoffen voor jouw leven? Waar heb je volgens jou voldoende van en waar ontbreekt het ( regelmatig) aan. En hoe staat het met voedingssupplementen; heb je deze nodig? Je krijgt informatie over het belang van preventie; wat kun je zelf doen. Wat is stress? En wat doet stress met jou in je lichaam? Waar leg jij je prioriteiten?

In deze interactieve workshop ( ca. 2uur) voor max 15 vrouwen, gaan we samen op zoek en geef ik ieder van jullie de mogelijkheid om de bio-resonantie te meten plus een bodyscan. Centraal zal ik in overleg de scan van een van jullie bespreken. De andere scans zullen na de workshop op afspraak kosteloos, telefonisch besproken worden. Zie ook http://seashining.nl/meten-is-weten/

Het is in ieder geval handig om een kussen en een matje mee te nemen.

Graag tot ziens, ergens op het Rode Maan festival! Ik geef op zaterdag een workshop en zal op zaterdag ook als koestervrouw bio-resonantie geven. Hartelijke groet, Hanneke Hofland

 

 

MY SESSIONS