Hanneke Nijland | Levenscoach

Hanneke Nijland | Levenscoach

Als levenscoach begeleid ik mensen die ondernemer zijn of die graag wat ondernemender zouden willen worden in hun leven. Het thema is altijd verandering, in beweging komen.

Dat is ook een thema in mijn eigen leven. Ondanks de angst en onveiligheid die ik soms voel, de dingen doen die bij me passen. Ik heb mogen leren (en ben aan het leren) om daarin zo weinig mogelijk te forceren. Het moeten los te laten en het willen ervoor in de plaats te zetten. En te beseffen dat je nog zo veel kunt willen, maar dat het leven soms gewoon andere dingen voor je in petto heeft.

Een mooi avontuur, het leven, en ik vind het boeiend én een eer om soms een stukje met anderen op te mogen lopen.

www.hannekenijland.nl
T 06 508 338 00

 


Workshop
Je eerste stap naar je volgende avontuur

In beweging komen. Je eigen stappen zetten.
Je zit er tegenaan te hikken. Je staat voor je gevoel al veel te lang op dat kruispunt. Wat wil je nou? Niet zoals het nu is. Dat in elk geval. Maar wat dan wel, wat anders? Je hebt grote dromen, kleine dromen. Of misschien nog wel helemaal geen dromen, omdat het in je hoofd nog een veel te grote warboel is van mogelijkheden of van onmogelijkheden.

Je hoeft niet alles al helemaal precies te weten om in beweging te komen. Als je maar weet wat zo ongeveer de richting is. Dat gaan we tijdens deze workshop verder onderzoeken. We kijken wat jouw eerstvolgende eigen stap zou kunnen zijn. Je mag hem zo groot of zo klein maken als jij wilt.

En je gaat hem echt zetten die eerste stap, in deze workshop. Een mooi begin (of vervolg, het is maar hoe je het bekijkt). Wat als je op dit moment precies bent waar je zijn moet, om te komen waar je wezen wilt? Je laten meedrijven op de wind, misschien is dat wel de kunst.

Deze workshop is een combi tussen visualisatie, lichaamswerk, praten en bewegen.
Meenemen: matje, deken, kussen.

Je bent van harte welkom!
(en naar deze workshop gaan is ook al een stap in de goede richting 😉

 

 

MY SESSIONS