Herma Jansen | Nomaden Stapvoets

Herma Jansen | Nomaden Stapvoets

Als Nomaden Stapvoets was ik met mijn Lief in de lente, zomer en herfst onderweg. Met onze mooie edelstenen, verhalen en zelfgemaakte vilten, vegetarische schapenvachten. Op reis zijn met een Iers huifwagentje en onze dieren, lopend naar onze bestemming.

Reizen is geweldig, reizen met natuurlijke pk’s is helemaal geweldig. Maar toch voelt het dat we een eigen plek nodig hebben. Een plek om te mogen zijn. Te mogen blijven maar dat niet te hoeven, blijven of weer gaan. In vrijheid te kunnen kiezen. Een plek om te creëren, te bouwen, te verblijven om van weg te gaan en om weer thuis te komen. Een tegen het bos gelegen tiny house maar eentje van een paar honderd jaar oud. Het stukje bijbehorende grond heet; Le Pré aux Anes, het ezelweiland en hier zullen we zijn, creëren, bouwen, leven tot de horizon ons weer roept.

Meer info?
Website: www.nomadenstapvoets.nl
FB: Nomaden Stapvoets
FB: Herma Arend Reiziger
Website: www.mijnwebwinkel.nl/winkel/nomaden-stapvoets/


Marktkraam

Verkoop van vilten schapenvachten en klein assortiment edelstenen.

Na het scheren worden de schapenvachten volgens een eeuwenoud procedé gewassen en gevilt met behulp van paarden- en ezelskracht. Als de vachten door zon en wind zijn gedroogd gaan we met borstels in de weer om deze natuurlijke vachten extra mooi te maken. In de vachten zie je de
robuustheid, schoonheid, trots en duurzaamheid van de schaapskudde terug.

Wij vilten de vachten van de wol van Schoonebeker schaapskudde Het Soerel.

 

 

MY SESSIONS