Imelda Vrijenhoek | Rainbow Mountain

Imelda Vrijenhoek | Rainbow Mountain

Jaren geleden heb ik mijn pumps en kokerrok aan de wilgen gehangen en dompelde mijzelf onder in de wereld van alternatieve – en intuïtieve boeken, lezingen, trainingen, opleidingen en workshops. Ik ben begonnen met Reiki en dat heeft mij veel geleerd over lichaamsenergie en lichaamswijsheid. Omdat ik zoveel meer voelde dan alleen de Reiki-energie besloot ik “iets” te zoeken wat zowel mijn eigen innerlijk kon versterken als ook dat van een ander. Uiteindelijk kwam ik bij het Sjamanisme terecht. Dit gaat oa over verbinden met jezelf en anderen zonder jezelf te verliezen, in harmonie leven met de natuur om je heen. Gebruik maken van de energie om je heen zodat je bewuster wordt en keuzes kan maken. In contact komen met de aarde en de kosmos. Als de energie vrijenlijk kan stromen door je lichaam word je een ander mens met een nieuwe manier van leven.

www.rainbowmountain.nl


Workshop Stembevrijding

Voel jij je zelfverzekerd genoeg om in het middelpunt van de belangstelling te staan? Geef je goed je grenzen aan? Durf je nee te zeggen? Praat jij vanuit je hart? Beweeg je gemakkelijk door een gevulde ruimte? Durf je vrijuit te zingen? Spreek jij jouw waarheid?

Nee?

Dan is stembevrijding echt iets voor jou. Stembevrijding gaat over het bevrijden van jezelf. Als je te vaak gehoord hebt dat je je mond moet houden, of dat je dom bent of dat je niet goed zingt, of dat je er niet bij hoort of dat je iets toch niet kan doen etc dan kan je problemen hebben met te uiten van wat jij weet en wilt en kan. Jouw basis is dan opgegroeid  met moeilijk of geen uiting geven aan expressie en in de loop der jaren wordt dat steeds problematischer.  Gelukkig heb je alles nog steeds in je.  Alles is trilling en de vibratie van het geluid van je stem trilt blokkades los. Op jouw eigen manier en jouw eigen tempo bevrijd je jezelf.

Stembevrijding……je hebt het in je!


Workshop The Rite of the Womb

De Rite van de Baarmoeder is afkomstig uit Peru (13erite van de Munay Ki) Het is een sjamanistisch ritueel gericht op het helen van de vrouwelijke pijn die is opgeslagen in de baarmoeder. Het kan om je eigen pijn gaan en ook om de pijn van je grootmoeder, moeder, zussen, tantes, etc.  Angsten, verdriet, onderdrukking die je zelf ervaart en die opslagen ligt in het collectief van de vrouwen mogen tijdens de Rite van de Baarmoeder worden losgelaten en geheeld.

The Womb is not a place to store fear and pain

The Womb is to create and give birth to live

De Baarmoeder is niet de plek om angst en pijn op te slaan

De Baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven

De Baarmoeder is een plek van creatie! Er kan een kind groeien en ook ideeën ontstaan vanuit deze plek waar ze rijpen tot ze klaar zijn om geboren te worden. Daarom is het belangrijk dat de energie hier vrij kan stromen, ongehinderd door angsten, pijn en verdriet. Want zo ontstaan de mooiste creaties.

Tijdens deze sessie verbinden we ons met Moeder Aarde en elkaar en ontvangen jullie het ritueel.  Door het ontvangen van het ritueel en het zelf ook te geven transformeer je de Baarmoeder naar haar natuurlijke evenwicht en wordt de weg vrijgemaakt voor levensenergie, creatieve en seksuele stroom, kracht en wijsheid en de originele vrouw te zijn die jij bent! Vanuit deze transformatie ben je een spiegel voor andere vrouwen, ze zien en voelen de vrijheid in jou en zullen zich willen verbinden met jou en ook de Rite willen ontvangen.

Er kan heel veel geschreven en gezegd worden over De Rite. Ik nodig je vooral uit om het zelf te ervaren. Ook degenen die De Rite al hebben ontvangen, Vrouwen die niet meer menstrueren, Vrouwen zonder Baarmoeder, Vrouwen met een kinderwens,  Echt, alle Vrouwen!

Voor deelneming svp een mat en een kussen mee nemen.

Meer informatie over de Rite kun je vinden op: http://theriteofthewomb.com/


Koestersessie Reading

Vanuit mijn eigen waarneming en in verbinding met jou vertel ik je wat ik zie, voel, hoor en weet. Vooral de onderliggende zaken komen naar boven. Dit alles zonder oordeel. Het is zoals het is en juist door het zo ook te benoemen kan er (eindelijk)  verwerking en transformatie plaats vinden. Tijdens de reading zal ik je ook coachen om stappen te zetten. Zo’n ontmoeting geeft openheid en je zult ervaren dat het leven lichter is.  Kosten voor een sessie van 30 minuten zijn 15 euro.

 

 

 

MY SESSIONS