Inge van Marle & Marleen Vulnic | Ontmoeting met harts-tocht

Inge van Marle & Marleen Vulnic | Ontmoeting met harts-tocht

Wij zijn Inge van Marle (links) en Marleen Vulic (rechts). Na onze opleiding aan de Academie Integrale Menswetenschappen (SPSO) Huis ter Heide, zijn wij gestart met ons bedrijf Ontmoeting met harts-tocht augustus 2015.

Bij Ontmoeting met harts-tocht gaat het over ontmoeten, ontdekken, ont-moeten en ont- dekken. In een ontmoeting met de ander kun je leren over jezelf, kun je je verbinden met de ander waardoor de verbinding met jezelf ook dieper en meer waarachtig wordt. In een ontmoeting kan je worden gespiegeld en kan meer duidelijk worden waar jij blij van wordt of wat je absoluut niet wil. In de ontmoeting met de ander kun je je mooie kwaliteiten ontdekken en je minder mooie eigenschappen leren omarmen. Wanneer je steeds meer ont-moet en ont-dekt, ontmoet je jezelf en zul je ervaren dat je je harts-tocht gaat maken, de tocht naar je hart en ontdekken wat je passie(s) is/zijn.

De natuur is voor ons beiden een inspiratiebron. Onze workshops en cursussen zullen plaatsvinden op plekken die ons inspireren en voor ons ‘natuurlijk’ aanvoelen (het liefst ook zo dicht mogelijk bij de natuur) ‘workshops in het groen’.
Humor, verwondering, authenticiteit en daadkracht zijn kernwaarden die we in onze missie zullen uitdragen.

Wat doen wij:
1. workshops geven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei
2. verdiepingsreizen, inspiratiereizen, groeireizen organiseren (2x per jaar)
3. een platform creëren waar mensen hun kwaliteiten en hun expertise kunnen delen


workshop: Spiegeltje spiegeltje aan de wand……….

Kennismaking met het talentenspel, ‘talentenproeverij’. Ga mee op een innerlijke reis door je onderbewustzijn en ontmoet een van je talenten in de spiegel. Wat heeft het je te vertellen? Krijgt het genoeg aandacht? Wat heeft het van je nodig? Wat heeft het je te brengen? Hoe kan het je helpen? Leg het vast in een tekening, of schrijf de woorden op een vel papier. Na afloop delen we in de kring wat we hebben gezien en welke inzichten dat geeft.

Het talentenspel is een luchtig, speels, kunstzinnig en therapeutisch spel waarbij je dieper inzicht krijgt in je talenten, hun onderlinge samenhang en hoe je ze optimaal kan inzetten voor jezelf, je relaties en de wereld. Je gaat ervaren dat je steeds dichter bij jezelf komt en wat je bestemming is in dit leven. Door je bewust te worden van je innerlijke rijkdom krijg je meer zelfvertrouwen en durf je je eigen unieke plek in de wereld in te nemen.

meer info: www.praktijkharts-tocht.nl

 

MY SESSIONS