Isabeau Olthof | Stone World

Isabeau Olthof | Stone World

Voor Stone World uit Borne sta ik, Isabeau, straks op het Rode Maanfestival! De winkel is van mijn vriend Colin. Wij zijn al van jongs af aan dol op edelstenen, zoals natuurlijk vele andere onder ons. In onze winkel verkopen wij edelstenen in alle soorten en maten, van sieraden tot edelstenen vloeren, lampen en tafels. Omdat we graag meerdere mensen met edelstenen en hun werking willen laten kennis maken heb ik besloten naar het Rode maanfestival te komen en workshops over edelstenen te geven.

www.stoneworld.nl

t: 074 750 46 90 / e: info@stoneworld.nl


 

Workshop: Edelsteenhealing & Zuivering

Hierin gaan we bezig met edelsteenhealing, we gaan onszelf een edelsteenhealing geven en ook een healing geven aan een ander. Ook doen we een zuiveringsritueel en een bekrachtigingsmeditatie met edelstenen. Wij verzorgen de edelstenen die je kunt gebruiken. Je hoeft ze dus niet mee te nemen.

Meenemen: matje, kussen, deken.


Workshop: Stenenreis

Hierbij gaan we een reis maken in edelstenencirkels. We maken verschillende soorten cirkels en we gaan intuïtief invoelen hoe de stenen voelen voor jou. Deze workshop is mede om op speelse wijze de edelstenen aan te leren voelen en er echt contact mee te maken.  Wij verzorgen de edelstenen die je kunt gebruiken. Je hoeft ze dus niet mee te nemen.

Meenemen: matje, kussen, deken.


Marktkraam: edelstenen

Als marktvrouw verkoop ik bijzondere ruwe edelstenen en mooie in speciale vormen geslepen edelstenen, edelsteen armbandjes, setjes voor water magie, eigen gemaakte edelstenen zepen en andere leuke edelstenenproducten die we hebben bedacht. Ook kun je dingen komen bekijken zoals een edelstenenschaal of lamp.

 

 

MY SESSIONS