Lian Lohuis | In beweging

Lian Lohuis | In beweging

De schoonheid van het bestaan is de leidraad in mijn leven.
Ze geeft me richting en houvast, hoe groot de hobbels ook zijn.
“Als ik goed kijk, kan ik zien dat alles gekleurd is” Keer op keer sta ik weer versteld over de grote samenhang tussen alles en iedereen en wat dat aan zogenaamde toevalligheden en levenslessen met zich meebrengt.

Ik ben moeder van twee jong volwassen kinderen en heb een praktijk aan huis voor Coaching, Heling en Holistische Fysiotherapie.
Ik werk vanuit het lichaam. Als je je goed wil voelen, is het belangrijk dat jij jezelf goed VOELT. Deze innerlijke aanwezigheid brengt je thuis in je lichaam.

Jij bent het beginpunt. Een bezield wezen IN een lichaam.
Hemel en aarde komen samen in jou. Zelf ervaar ik van hieruit  grote leiding. Dat is ook de manier waarop ik zelf mensen gids. De natuur, de kosmos en het leven zelf zijn mijn grootste leermeesters.

Daarnaast heb ik me o.a. bijgeschoold in Energetisch lichaamswerk, Adem- en ontspanningstherapie, Psoas release, Heling,  Verschillende Massage vormen, Aquarius Regressie, Systemisch werk, Mindfulness, Dans en Vrouwen empowering.

En natuurlijk niet te vergeten de TZOLKIN. Deze Heilige Mayakalender laat mij  bij uitstek de Eenheid ervaren. Het maakt me blij te weten dat er in dit aardse leven zoveel meer leiding is dan wij ons bewust zijn. De TZOLKIN  geeft je o.a.  inzicht in je eigen potentieel.

www.sameninbeweging.nu


Workshop THUISKOMEN

Leven wie je van nature bent tussen hemel en aarde

De Tzolkin/Heilige Mayakalender laat zien wie jij in potentie bent. We starten de workshop met het naar boven halen van je potentieel en je te bewandelen pad. Je krijgt handvatten om de Tzolkin in je dagelijks leven te kunnen aflezen waardoor je de energie van de dag/dagen voor je kunt laten werken.
De dag van de workshop zitten we in het centrum van de kalender. Een dag van Eigenliefde, ZIJN en grote afstemming met het Grote geheel.  Een krachtige dag  om hier stappen in te kunnen gaan zetten.

Daarna gaan we naar ons eigen fysieke centrum:Tan Tien, Ming Men, Hara,…. er zijn vele namen aan gegeven. Een energetisch punt 2 cm onder onze navel. Leven vanuit dit intuïtieve centrum doet je leven in het NU.  Waar we kunnen verdwalen in onze mind, brengt dit punt ons daarentegen THUIS en kunnen we moeitelozer uitgroeien tot wie we van nature zijn. Het is een uitnodiging om je in vertrouwen over te geven aan het leven, aan leiding IN en OM je.

We gaan onze innerlijke aanwezigheid vergroten in Tan Tien en gaan opgebouwde spanning hier loslaten. Door stress van alledag en verleden, wordt door de centrale Psoas spier, veel spanning vastgehouden in onze buik.

We ronden de workshop af door onze potentie te verbinden met ons centrum, een krachtcentrum, het gebied van onze baarmoeder. Daar waar elk nieuw leven begint!

Welkom Zachte Kracht, welkom Vrouwen Power, welkom THUIS.

MY SESSIONS