Lian Lohuis | In Beweging

Lian Lohuis | In Beweging

De schoonheid van het bestaan is de leidraad in mijn leven. Ze geeft me richting en houvast, hoe groot de hobbels ook zijn. “Als ik goed kijk, kan ik zien dat alles gekleurd is” . Keer op keer sta ik weer versteld over de grote samenhang tussen alles en iedereen en wat dat aan zogenaamde toevalligheden en levenslessen met zich meebrengt. Vanaf 1988 ben ik werkzaam als psychosomatisch werkend fysiotherapeute. De laatste jaren heeft het steeds meer de vorm gekregen van Lichaamsgericht Coachen. Werken met de ademhaling is de essentie van mijn werk die als een rode draad door alles heen loopt. De adem verbindt hemel en aarde in ons en geeft bezieling. Ook werk ik veel met de centrale Psoasspier, ook wel spier van de ziel genoemd. Een spier die je verbind met je kern. Mijn passie voor de Maya Astrologie / Tzolkin maakt dat de coaching afgestemd is op wie mensen van nature zijn. Zo werken maakt me blij, ik zie dat we de hulpvraag op deze manier vanuit de kern kunnen benaderen. Transformatie processen zijn me lief.

IN BEWEGING
Praktijk voor Lichaam, Geest en Ziel
Bornsestraat 26 Bornerbroek

www.sameninbeweging.nu    |  info@sameninbeweging.nu  |  06-51131208


workshop: Adem IN je essentie

Een workshop met aandacht voor de Adem, de centrale Psoasspier en Maya Astrologie.

Leven wie je van nature bent geeft voldoening en is bij iedereen een diep verlangen. Net als een bloem uit de knop komen, je eigen plek innemen………
De adem, onze spirit, voorziet ons van de vitale levensenergie hiervoor. Het vraagt om het leven in zijn volheid te durven IN ademen. De workshop beginnen we met ruimte creëren in het lichaam voor de adem. Dit via aandacht voor het middenrif en de centrale Psoaspieren. Plekken in het lichaam waar onbewust vaak de nodige spanning opgeslagen zit.  Na een korte break, is het tijd voor de doorgaande adem. Een ademmethode waarbij je alle cellen in je lijf wakker ademt. Alles mag er zijn, wat zich op dat moment ook maar aandient. Voordien kijken we via de Tzolkin /Maya astrologie wat deze jou laat zien over jouw ware potentie. Deze energie neem je mee de ademsessie in zodat deze kan integreren in je lichaam.

Welkom JIJ
Be YOU tiful


koestervrouw: Maya astrologie

Inzicht in je potentie en de energie die jou in flow brengt met de Bron.

Tijdens deze sessie halen we via je geboortedatum,  jouw astrologische gegevens volgens de Mayakalender, omhoog. Deze laten zien wat jouw ware potentie en je te lopen levenspad is. Daarnaast kijken we naar de energie die jou in flow brengt met de Bron.  Een energie die heel fijn is, om je in het dagelijks leven, op af te stemmen.  Deze informatie ga je onder begeleiding, daarna integreren in je lichaam.

Duur sessie: half uur    Bijdrage: 15 euro

 

MY SESSIONS