Lies Beijerinck | Didgeridoo-kunstenaar

Lies Beijerinck | Didgeridoo-kunstenaar

Professionele didgeridoo-kunstenaar en -leraar Lies Beijerinck, transformeert elke gewone muzieksessie in een theatrale show gevuld met een fusie van ongelooflijke wiebel-, tong-, toeter-, stem- en ademgeluiden. Meng enkele melodieën in het recept en je krijgt een complete en fascinerende geluidservaring.

Lies heeft gespeeld en opgetreden op muziekfestivals en theaters in Europa, Centraal- en Zuid-Amerika, Australië en Zuid-Afrika.Onder deze shows waren: DJ Tiësto Concert in Gelredome, Muziekgebouw aan ’t IJ, Koninklijk Concertgebouw, Wakefield Cathedral en Glastonbury.

Daarnaast reist ze elk jaar naar Zuid-Afrika als onderdeel van het Klawer-programma om te helpen bij het onderwijzen en inspireren van bevoorrechte kinderen door middel van muziek.

Ze zal ons ook dit jaar op verschillende momenten verrassen.


Workshop Didgeridoo

In de Didgeridoo workshop zullen een aantal basis technieken besproken en geoefend worden, dit is nodig om een mooie toon te maken en het dient als warming-up voor de circulaire ademhaling.

Het gaat om ontspanning en bewustwording van een aantal spieren in je gezicht en in je mond. Verder zullen we ademhalings- en stembevrijdingsoefeningen doen om zo de circulaire ademhaling onder de knie te krijgen.

Een uitgebreide introductie tot het bespelen van dit heerlijke meditatieve en ritmische instrument!

 

MY SESSIONS