Lillian van der Kamp | Schitterend Geluk

Lillian van der Kamp | Schitterend Geluk

Ik beschrijf mezelf regelmatig de meest gelukkige vrouw op aarde. Is dat echt zo? Misschien wel. Heb ik dan geen negatieve ervaringen? Zeker wel. En toch bewandel ik het pad van mijn geluk.

Hoe meer contact ik maak met de innerlijke wijze vrouw in mij, hoe beter ik haar signalen kan waarnemen en hoe beter ik voor mezelf de meest vriendelijke eerstvolgende stap kan zetten. Hoe meer ik handel volgens mijn innerlijke kompas, hoe meer ik mijn waarheid deel hoe gelukkiger ik ben.

En dat is waar ik als multipassionele vrouw andere vrouwen in inspireer. Door vertrouwen dat je hart de meest vloeiende weg naar geluk zal vinden. Als lichaamsgerichte psycholoog, als hoedster van vrouwencirkels, als kapster geniet ik van de weg die we als mens bewandelen en help ik jou je eigen weg naar geluk en balans te vinden.

www.schitterendgeluk.nl


Workshop: Geluk & Balans in huis

Weg met de Herberg voor Spullen, een frisse wind door het huis, laat de energie weer stromen en maak ruimte voor balans en geluk. In deze workshop leer je van je huis weer een thuis te maken. De leert de basisbeginselen van de Marie Kondo methode en Feng Shui en krijgt praktische tips voor jouw huis.


Workshop: Geluk & Balans in je leven

Dat geluk in kleine dingen zit is een welbekende wijsheid, maar hoe zorg je voor je eigen geluk? Hoe zorg je voor balans in draagkracht en draaglast? In een tijd waar burn-out een van de grootste oorzaken is van uitval is het belangrijk om goed voor jezelf te kunnen zorgen. Maar hoe doe je dat? In deze workshop leer je de ‘6 geheimen van balans & geluk’ en krijg je praktische tips om jouw geluk nieuw leven in te blazen.


Koestervrouw: Kapster

Tijd voor jezelf. Hoe vaak neem jij de tijd om naar de kapper te gaan? Snel, snel tussendoor? Hoe zou het zijn, de frisse Twentse wind door je haren te laten wapperen? Dat iemand echt even tijd voor je neemt? Je kunt kiezen voor een goed gesprek of een stille kapster.  Overdag is er ruimte om geknipt te worden (15 euro) en s’avonds is er tijd voor een weltrusten (hoofd/nek) massage (5-15 euro). Tussendoor kun je ook terecht voor handgemaakte haarproducten (Shampoo, conditioner en haarmasker).

 

 

MY SESSIONS