Lillian van der Kamp | Schitterend geluk

Lillian van der Kamp | Schitterend geluk

Lillian van der Kamp is een multipassionele vrouw met een missie. In vele rollen als vrouw, moeder, zuster, vriendin, vuurvrouw, psycholoog, kapster en danseres kan ze haar geluk niet op. Haar missie is een bijdrage te leveren aan levensgeluk door een inspirerend voorbeeld te zijn en vrouwen bij te staan op de weg naar levensgeluk. Tijdens het rode maan festival zal zij een vrouwencirkel begeleiden en als koestervrouw zal zij als kapster te vinden zijn.

Meer info op: www.schitterendgeluk.nl


Workshop Vrouwencirkel

In veel culturen is het gebruikelijk dat vrouwen samen komen. Overdracht van moeder naar dochter naar kleindochter is vanzelfsprekend. In verbinding wordt er gedeeld wat er leeft, stilgestaan bij wat er is, steun betuigd en bijzondere momenten worden gevierd. Dit natuurlijk samenzijn wordt ook wel vrouwencirkel genoemd. Deze workshop is een samenspel van lichaamswerk, meditatie, vrouwenwerk en eeuwenoude gebruiken. In deze vorm ontmoeten we elkaar, vinden we herkenning en erkenning. Een workshop met diepgang, ontspanning en genieten.


Koestervrouw Kapper

Kijk in de spiegel van de kapper. Tijdens het festival kun je voor 15 euro een nieuw kapsel krijgen. Daarbij kun je kiezen voor de stille kapster (geen beleefdheidsgesprekjes zoals bij een stereotype kapsalon, maar juist in stilte ontspannen en de indrukken van het festival verwerken) of de spiegelkapster (Wie zie je? Wat vertelt de spiegel je? Wie ben je en wat heb jij nodig om jouw leven voluit te leven?).

 

 

 

MY SESSIONS