Lot Vis | Lotis Massage

Lot Vis | Lotis Massage

In mijn leven heeft Spiritualiteit altijd een belangrijke plek ingenomen. Ik was op zoek naar antwoorden op belangrijke levensvragen. Echter in vele stromingen kon ik niet vinden wat ik zocht.

Toen ik uiteindelijk met Tantra in aanraking kwam voelde ik meteen dat dit voor mij klopte. Tantra laat je ontdekken wat er bij jou speelt in het moment. Dwingt je om te ervaren en te zien wat nodig is om stappen te zetten. Down to Earth, confronterend, dwars door het proces heen en niet er omheen.
Tantra is geen gemakkelijk pad maar het heeft mij enorme inzichten gegeven in mijzelf, mijn ontwikkeling en in de processen die daar voor nodig zijn.

Sinds een aantal jaar heb ik een praktijk in Leusden Lotis-Massage.
Hier ontvang ik mannen, vrouwen en koppels voor een tantra-sessie waarbij massage een belangrijke rol inneemt. Door weer in contact te komen met het lichaam en weer te gaan voelen, kunnen er inzichten verkregen worden die vanuit het “hoofd” vaak niet mogelijk zijn. Het lichaam liegt immers niet….


Workshop: Tantra

In de workshop neem ik je mee op een reis die je uitnodigt in je lichaam te zakken en vooral in contact te komen met je vrouwelijke (Shakti) energie.
Dit doen we door meditatie, contact oefeningen met jezelf en de ander.
Tijdens dit schrijven voel ik ook dat ik de mogelijkheid open wil houden om in het te moment af te stemmen op wat er leeft in de groep. Hierbij denk ik aan onderwerpen als seksualiteit en de mogelijkheid tot een sharing.


Koestersessie: Tantra massage

Op de koesterweide zul je me gaan vinden voor een massage. Hierbij stem ik me volledig af op Jou. Ik zal je afwisselend stevig maar ook zacht en prikkelend maar altijd liefdevol masseren zodat de Prana (levensenergie) kan gaan stromen. Een Tantra massage is een groot cadeau aan jezelf.

De massage wordt gedaan op een mat op de grond waarbij jij volledig naakt bent. Ik dek je wel af met een dekentje.
Het is fijn als je een grote handdoek meeneemt om op te liggen en als je met je eigen favoriete olie gemasseerd wilt worden (denk bijv. ook aan allergie) dan kun je die uiteraard mee nemen. Ook kan je een omslagdoek meenemen.
Jouw bijdrage is €20 voor ca 40 minuten

Lotis-Massage.nl of lotvis.nl/tantra

 

 

MY SESSIONS