Margriet Les

Margriet Les

Mijn Naam is Margriet Les

Ik ben erkent knuffelworkshopfacilitator via de organisatie Knuffelworkshops.nl Zelf ben ik ervaren in het organiseren vrouwenprogramma’s van meditatie retreats tot Rode Tenten en Rode Tent Specials.  Heb 18 jaar een yogi leven geleid waarin ik vele meditatie lessen en positief denken lessen heb gegeven.


Knuffelworkshop:

Een knuffelworkshop is een workshop die gericht is op liefdevolle aanraking. De meeste mensen houden van knuffelen, maar komen er vaak minder aan toe dan ze graag zouden willen. Ook vinden veel mensen het spannend om te knuffelen. Deze workshop biedt hier een uitkomst voor, door een omgeving te scheppen waarin mensen zich veilig voelen om met elkaar te knuffelen.

Bij een knuffelworkshop knuffelen we. Dat spreekt voor zich :). Knuffelen is echter niet het enige dat we doen. Wij bieden oefeningen aan, om weer echt contact te maken met jezelf en met anderen. Dat kan een meditatie zijn, alleen of samen dansen, spelen, elkaar ontmoeten, we kunnen veel kanten op en elke workshop is anders. Je bepaalt zelf hoe intens. Sommige mensen vinden het heerlijk en duiken er diep in, om op een roze wolkje de workshop te beleven. Anderen vinden het wat spannender en doen rustiger aan. Allebei is prima. Zo kun je echt ontspannen en genieten, omdat je weet dat er niets van je verwacht wordt.

 

MY SESSIONS