Marjolein Eriks | Origanum

Marjolein Eriks |  Origanum

Mijn naam is Marjolein Eriks. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam als holistisch massagetherapeut in mijn eigen praktijk in Oldenzaal. Mijn passie is om mensen weer in contact te brengen met hun eigen lichaamswijsheid en een gevoel van ‘thuiskomen bij jezelf’ te laten ervaren. In mijn lichaamsgericht werkwijze gebruik ik verschillende massagevormen en TRE® (Tension Releasing Exercises), maar ook energetische werkvormen.

Daarnaast werk ik holistisch en intuïtief. Vanuit afstemming, aandacht en respect ontstaat elke sessie in een natuurlijke ‘flow’. Ik help je jouw eigen antwoorden te vinden, zodat je keuzes maakt vanuit jouw authentieke zelf. Dat zijn de keuzes die passen bij wie jij in wezen bent.
Ik ontmoet je graag!


Workshop Thuiskomen bij jezelf

In deze workshop ‘Thuiskomen bij jezelf’ kun je ontspannen en tot rust komen. Waait de wind om jou heen? Hoe hectisch is het in jouw dagelijkse bestaan? Hoe winderig is het in jouw innerlijk? Aan de hand van het thema WIND neem ik jullie mee op ontdekkingsreis in jezelf. Ik nodig je uit om te vertragen. Laat je heerlijk meevoeren in de oefeningen, beweging en meditatie die ik je aanreik. Je komt dieper in contact met jouw eigen natuurlijke ritme en je vindt rust in jezelf. Uit je denken in je lijf: thuiskomen bij jezelf.

Meenemen: een grote badhanddoek of yogamatje, eventueel een (meditatie)kussen. Verder is het fijn als je soepele kleding draagt, waarin je gemakkelijk kunt bewegen.


Koestersessie Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage brengt je letterlijk met beide voeten op de grond. Bij het thema WIND van dit Rode Maanfestival kun je dat wel gebruiken! Je lichaam ontspant en je geest komt tot rust. Het hele lichaam is weerspiegeld in de reflexzones in de voeten. Door die spiegelende werking brengt een voetreflexmassage jou in balans. Zin om dit te ervaren? Geef je maar over en laat je verwennen.

Een sessie duurt 25 minuten en kost 12 euro.

Marjolein Eriks

Joop Zoetemelkstraat 15
7572 EK Oldenzaal
0541 – 51 91 28
info@praktijk-origanum.nl

www.praktijk-origanum.nl

 

 

 

 

 

MY SESSIONS